SVIM ŽENAMA IZ REGIJE

Počele prijave za besplatan upad na Fatboy Slima

10.07.2013 u 14:11

Bionic
Reading

Organizatori Discotheque Riva pripadnicama ljepšeg spola daruju besplatan upad na nastup Fatboy Slima. Broj prijava ograničen je, tako da na vrijeme trebaju osigurati svoju ulaznicu

Djevojke, ako se prijavite na aplikaciju festivala ovdje, očekuje vas besplatan upad na nastup Fatboy Slima. Najljepša diskoteka na otvorenom u svijetu nastavlja oduševljavati sve ljude željne kvalitetne zabave, a posebice ljubitelje elektronske glazbe za koje je ove godine pripremila dva velika imena koja mogu jamčiti istinski glazbeno-scenski spektakl: Fatboy Slim i Underworld. Riječima glavnog organizatora Mladena Bibića iz tvrtke Urbani moment bit će to prilika 'da publika osjeti euforiju i bude očarana, odnosno da splitska Riva bude mjesto ljepote, ljubavi i plesa'.

Kao što se može uočiti, Discotheque Riva u svom četvrtom izdanju nastavlja u Split dovoditi vrhunske izvođače. Cijelu priču otvorio je 2010. Carl Cox i nadmašio sva očekivanja, kako publike, tako i samih organizatora. To je svakako bio snažan poticaj za sve pa su u sljedećim godinama pozornicom zavladali Faithless Sound System, Sebastian Ingrosso, Fedde le Grand, David Morales i brojna druga važna imena iz svijeta elektronske glazbe. Poseban dekor ovoj manifestaciji davali su i posebno dizajnirana pozornica, vatromet, laser show, pjena party i brojni drugi elementi koji ovaj događaj čine prepoznatljivim u svjetskim razmjerima, a brojka od 50.000 ljudi u tri godine sigurno to može potvrditi. Organizatori, itekako svjesni da su publiku naučili samo na najbolje, odlučili su ove godine Discotheque Rivu 'odjenuti' u britansko ruho - na jednom mjestu okupit će možda i dvije ponajveće institucije elektronske glazbe s Otoka. Budući da je ovo premijerni nastup Underworlda u Hrvatskoj, ovaj će se duo sigurno predstaviti u najboljem svijetlu, a kada cijelu priču prvi dan otvara showman kao što je Fatboy Slim, sigurno nema boljeg mamca za sve ljude željne vrhunskog provoda u jedinstvenom ambijentu kakav pruža splitska Riva!

Sve ovo više je nego dovoljno da u svojim rokovnicima zabilježite 8. i 9. kolovoza kao dane kada se želite zabaviti kao nikada prije i osjetiti dobre vibracije koje će Fatboy Slim i Underworld prirediti za vas u sklopu Discotheque Riva!

Cijene karata za područje regije

Pretprodaja do 1. kolovoza

Fatboy Slim - 200 kuna

Underworld - 250 kuna

Ulaznica za dva dana Fatboy Slim i Underworld - 350 kuna

Fan pit Fatboy Slim - 500 kuna

Fan pit Underworld - 500 kuna

Fan pit za dva dana - 800 kuna

Prodaja od 1. kolovoza

Fatboy Slim - 300 kuna

Underworld - 350 kuna

Fan pit Fatboy Slim - 500 kuna

Fan pit Underworld - 500 kuna

Napomene: dvodnevne ulaznice mijenjaju se za narukvicu na info pointu na Prokurativama. Početak zamjene je dva dana prije koncerta. Kupci jednodnevnih ulaznica iz regije ulaze na lokaciju samo uz predočenje ulaznice i identifikacijske isprave (osobne iskaznice ili putovnice).