14. KOLOVOZA

Počela prodaja ulaznica za Zaz u Areni

22.05.2013 u 13:06

Bionic
Reading

Danas točno u podne počela je prodaja ulaznica za koncert Zaz koja će pulsku Arenu zapaliti 14.kolovoza, a za 100 najbržih obožavatelja ulaznice će se prodavati po cijeni od 160 kuna

Francusku pjevačicu Zaz, koja je osvojila obožavatelje singlom 'Je Veux', Menart BPM ponovno dovodi u Hrvatsku, i to 14. kolovoza u srijedu, u jedan od najljepših amfiteatara na svijetu – pulsku Arenu. Cijene ulaznica se kreću od 220 do 300 kuna.

Zaz je prošle godine održala koncert u Velikoj dvorani zagrebačkog Doma sportova. Pravim imenom Isabelle Geffroy, pjevačica je prošle godine bila oduševljena dočekom koji joj je priredila hrvatska publika te ni ove godine ne skriva zadovoljstvo jer se u sklopu svog glazbenog putovanja vraća u naše krajeve.

Koncert je bio rasprodan pa svi oni koji nisu uspjeli kupiti ulaznice za zagrebački koncert 14. kolovoza imaju prilike uživati u njenim starim, ali i novim pjesmama s netom objavljenog albuma 'Recto Verso' (Sony Music/Menart) koji je već u prvom tjednu prodaje ušao na listu najprodavanijih inozemnih albuma (podaci HDU-a).

Album je najavljen singlom 'On Ira' .