PREDSTAVLJENI U BEOGRADU

Ovo su hrvatske zvijezde u regionalnom X Factoru!

24.02.2015 u 09:49

Bionic
Reading

Sve je spremno za novi glazbeni show u kojem će kandidati pjevati pred četveročlanim žirijem te se pokušati izboriti za njegovu naklonost

S prvim danima proljeća na malim će ekranima diljem regije iz velikog beogradskog studija Prve srpske televizije s prikazivanjem početi prvi regionalni 'X Factor', a sinoć su novinarima u Beogradu predstavljeni voditelji i žiri. Našoj Antoniji Blaće na pozornici će se pridružiti 27-godišnji srpski glumac Aleksandar Radojčić, za kojeg je Šibenčanka kazala kako je uvjerena da će slamati ženska srca. Njima će se pridružiti makedonska voditeljica Snežana Velkov, a bodrit će kandidate u backstageu.

Ocjenjivat će ih i u kasnijim fazama emisije mentorirati četveročlani žiri: Željko Joksimović, Tonči Huljić, Massimo Savić i Aleksandra Kovač, pjevačica, poznata i po tome što piše pjesme za mnoge izvođače, među kojima se ističe Nina Badrić i njezin prošlogodišnji hit 'Vjetrenjače'.

'Prihvatio sam ponudu jer mi je produkcija izašla u susret kad su moje obaveze u pitanju, a i zato što kod nekog od kandidata želim prepoznati onaj pravi 'X Factor' i nastaviti dalje raditi s njim', rekao nam je Tonči Huljić dok je Massimo, kojem je ovo prvo žiriranje u nekom reality showu, priznao kako jedva čeka da projekt krene.

Prva audicija danas kreće sa snimanjem, a na nju je pozvano samo 232 kandidata od njih 12.000 koji su proteklih tjedana pokazali svoje pjevačko umijeće na audicijama u Hrvatskoj, Srbiji, BiH, Crnoj Gori i Makedoniji.

Tko će od njih naposljetku trijumfirati i postati nova glazbena zvijezda, saznat ćemo u lipnju, kada je u Beogradu zakazano veliko finale.

Show će u Hrvatskoj emitirati RTL Televizija.