ASTRO PROFIL

Otkrijte kako podznaci utječu na Raka

16.07.2016 u 09:28

Bionic
Reading

Podznaci koji ne mijenjaju bitno obilježja Raka su Rak, Ribe, Škorpion, Bik, Djevica i Jarac. Ako imate neki od ovih podznaka i dalje ste pravi i prepoznatljivi Rak

Rak podznak Rak

Vrlo ste osjetljivi i imate izvanredan dar opažanja. Često se povlačite u račji oklop, jer vas svijet previše iscrpljuje. U međuljudskim odnosima ponašate se srdačno i otvoreno, ali sve je to samo smišljena predstava. Oprezni ste i pronicljivi pa biste mogli biti uspješni u trgovini i novčarskim poslovima.

Rak podznak Škorpion

Ova vodena kombinacija naglašava račju grublju stranu. Ranjivi su kao i većina ostalih Rakova, ali se žešće bune kad im stvari nisu po volji. Potraga za ljubavi i pažnjom smisao im je života, no nerado pokazuju osjećaje. Često posežu za emocionalnim manipulacijama i znaju biti vrlo zahtjevni i posesivni prema partneru.

Rak podznak Ribe

Prijateljski ste nastrojeni prema živim bićima i pomažete slabijima i ugroženima. Intuitivni ste, osjećajni i snažno svjesni tuđih duševnih stanja i nakana. Imate šesto čulo za poslove i financije pa nagonski znate kad treba djelovati, a kada se suzdržati. Uspijete li iskoristiti ovaj dar, daleko ćete dogurati.

Rak podznak Bik

Ovo je skladna kombinacija znaka i podznaka. Oba znaka, gledana pojedinačno, posjeduju slične osobine, koje su u ovoj kombinaciji udvostručene: oprez, zaštitnički stav, briga o domu i čuvanje uspomena. Rak-Bik igra na sigurno pa puno provjerava i proračunava prije nego što donese odluku. A i onda ne djeluje odmah.

Rak podznak Djevica

Ova kombinacija znakova čini ljude pomalo stidljivima i senzibilnima, ali i vrlo simpatičnima. U djetinjstvu im nedostaje samopouzdanja i prodornosti. Iako kasnije očvrsnu, rijetko pristaju biti u centru pozornosti. Izuzetno cijene kulturu i umjetnost, osobito kazalište. Dobri su u bankarstvu i računovodstvu.

Rak podznak Jarac

Ovi su Rakovi vrlo uporni i sposobni nastaviti borbu unatoč nedaćama. Često se u trenutku kada su u duši bijesni mogu doimati posve mirnima. Imaju urođen nagon za profesionalni uspjeh, no dovoljno su osjećajni da nikoga ne povrijede dok se uspinju poslovnom ljestvicom.

Podznaci koji značajno modificiraju obilježja Raka: Ovan, Lav, Strijelac, Blizanci, Vaga i Vodenjak. Ako imate neki od ovih podznaka, razlikujete se od tipičnog Raka.


Rak podznak Ovan

Vi ste izravniji i glasniji od ostalih Rakova. I vi ste oprezni i promišljeni, ali vam je fitilj nešto kraći. Za razliku od tipičnog Raka, manje ste vješti u glumi i skrivanju namjera. Dobro čitate ljude, ali ne umijete uvijek prilagoditi taktiku ovisno o onom što vam je vaša intuicija otkrila.

Rak podznak Lav

Više izlazite i brže se zbližavate s neznancima nego prosječan Rak. Većinom ste ugodni i popularni u društvu, ali i tajnoviti u pogledu planova. U poslu ste individualac koji se najradije oslanja na sebe, iako okolina može imati dojam da ste otvoreni za suradnju. Ako vas netko pritisne s pitanjima, puno govorite, a ništa ne otkrivate.

Rak podznak Strijelac

Ova kombinacija čini Rakove pustolovnima i željnima promjena i rizika. Podznak u Strijelcu daje im ravnotežu između emocija i intelekta. Budući da imaju dar za odvajanje bitnog od nebitnog, vrlo lako mogu prepoznati srž problema i riješiti ga. Zbog toga često dijele korisne savjete okolini.

Rak podznak Blizanci

U ovom se Raku sukobljavaju želje za samostalnošću i prisnošću. Mnogi Rakovi-Blizanci naizmjenično se zbližavaju i razdvajaju od ljudi, poslova i mjesta. Čim se jako zbliže, osjete se zagušeno, a kad se odmaknu, počinje im nedostajati bliskost. Iako svjesni da time zbunjuju okolinu, ne mogu si pomoći

Rak podznak Vaga

Iako su privrženi domu i obitelji, Rakovi Vage vole i puno izlaziti i stalno širiti krug poznanstava. U mnogima od njih vodi se sukob između želje za uzbudljivim društvenim životom i obiteljskom stabilnošću. Snažno su modno osviješteni i imaju mnoštvo hobija koji im pomažu da se oslobode negativne energije.

Rak podznak Vodenjak

Ovaj se Rak doima otvoreno, liberalno i nesputano dok ga bolje ne upoznate. Voli zanovijetati i govoriti što ne valja i kako bi stvari trebale izgledati kad bi se njega pitalo. Iako je buntovan i nepredvidljiv, u konačnici je odgovoran i nerado ostavlja bližnje na cjedilu.