SUPRUZI PREKIPJELO

Nestašni Danny DeVito rastaje se nakon 34 godine braka

29.11.2016 u 09:34

Bionic
Reading

DeVito i glumica Rhea Perlman u braku su već 34 godine i imaju troje djece, a najveći je problem njihova odnosa, kako je znala reći Perlman, koketiranje njezina muža s drugim ženama. Najavili su rastavu i prije četiri godine, no očito su izgladili nesuglasice za neko vrijeme, no ne i zauvijek. Američki mediji odmah su istaknuli kako bračni par treba podijeliti imovinu od 140 milijuna dolara

Koliko puta su se već rastajali, u Hollywoodu ih više ni ne shvaćaju ozbiljno, no 72-godišnji Danny DeVito i njegova supruga glumica Rhea Perlman (68) ovaj put misle ozbiljno, pišu američki mediji. Rastajali su se i 2012. zbog DeVitovih izvanbračnih aferica, no kao i mnogo puta prije, pomirili su se i povukli papire za razvod. Supružnici imaju troje odrasle djece, a već dulje vrijeme žive na različitim adresama.
Vilu na Beverly Hillsu prošle godine odlučili su prodati za 28 milijuna dolara.

'Danny možda nije oličenje ljepote, ali bez obzira na to, žene su ga uvijek salijetale. Zna flertovati i nije ga bilo sram koristiti svoj položaj u Hollywoodu kako bi zaveo mlade nadobudne žene koje žele ondje uspjeti. Usprkos reputaciji simpatičnog, šaljivog momka koju je stekao filmovima i serijama, Danny je zapravo veliki ženskaroš. I kao svaki punokrvni muškarac, uvijek će se na cesti okrenuti za atraktivnom ženom', ispričao je izvor blizak paru. Rhea mu je godinama gledala kroz prste, no sad joj je prekipjelo.


Danny i Rhea sa svoje troje djece snimljeni prije šest godina