U KINIMA OD 14. VELJAČE

'Nemo' slavi deseti rođendan u 3D tehnologiji

06.02.2013 u 14:33

Bionic
Reading

Od 14. veljače u kina dolazi 'Potraga za Nemom' snimljena u najmodernijoj 3D tehnologiji koja će oduševiti nove i stare generacije gledatelja

Iako snimljen prije točno deset godina, animirani hit 'Potraga za Nemom' ni danas ne prestaje izazivati zanimanje šire javnosti. Sa zaradom od preko 900 milijuna dolara na svjetskim kinoblagajnama i osvojenom nagradom Oscar u kategoriji najboljeg animiranog filma, 'Potraga za Nemom' smatra se jednim od najvećih animiranih hitova ikad snimljenih. S pravom jer riječ je o izuzetnom spoju humora, dobre priče i savršene animacije.

Upravo ta savršena animacija ove godine će zahvaljujući razvoju najmodernije tehnologije doći do svog punog sjaja jer će film od 14. veljače zaigrati u hrvatskim kinima u 3D-u! Za domaću publiku najveća vijest ipak je ponovno ujedinjenje nezaboravnih glumaca (i nekih koji to nisu) koji su zajedno radili kako bi i onim najmlađima pružili mogućnost uživanja u ovom nezaboravnom animiranom klasiku.


Krešimir Mikić, Tarik Filipović, Ljubomir Kerekeš, Leon Lučev, Vili Matula, Alma Prica, Sven Medvešek, Dražen Bratulić, Bojan Navojec, Nina Violić, Marinko Prga, Goran Navojec, Božidar Alić, Miroslav Ćiro Blažević, Filip Šovagović, Pjer Meničanin, Urša Raukar i Suzana Nikolić samo su neka od poznatih imena koja su posudila svoje glasove kako bi jedinstveni likovi jedinstvenog crtića progovorili hrvatski jezik.

Po prvi puta u 3D-u animirani hit 'Potraga za Nemom' oduševit će nove generacije gledatelja, ali prisjetiti i one nešto starije na jednu od najljepših i najduhovitijih animiranih priča ikada ispričanih.

Nemo, avanturistički nastrojena ribica neočekivano se nađe u akvariju nakon što ga upecaju. Kako bi ga pronašao, njegov otac Marlin uz pomoć svoje zaboravljive prijateljice Dore kreće na epsko putovanje koje će ih suočiti s morskim psima vegetarijancima, kornjačama surferima, hipnotičkim meduzama, gladnim galebovima i mnogim drugim...