OD VEČERAS NA PICKBOXU

Morgan Freeman u Državnoj tajnici

05.10.2015 u 16:09

Bionic
Reading

Oskarovac i holivudski veteran Morgan Freeman u prvoj epizodi druge sezone Državne tajnice (Madam Secretary) zaigrat će ulogu suca Vrhovnog suda. Osim dosadašnje producentske i redateljske dužnosti iza kamera, zvijezda Iskupljenja u Shawshanku i Djevojke od milijun dolara pridružit će se glumačkoj ekipi u napetoj premijeri druge sezone

Osim Morgana Freemana, u prvoj epizodi koja se ekskluzivno emitira na Pickboxu ovaj ponedjeljak u 21 sat gledamo Teu Leoni kao sposobnu državnu tajnicu Elizabeth McCord i Tima Dalyja kao njezinog supruga Henryja McCorda.

Prva epizoda započet će burno za državnu tajnicu i sve oko nje, pogotovo kada do američkog vrha stigne informacija da je nestao avion predsjednika SAD-a, a netko bi trebalo preuzeti njegovu funkciju.

Kako su Sjedinjene Države još uvijek zabrinute zbog ruske politike, Henry će dobiti zadatak da nagovori svog ruskog studenta da postane špijun za SAD i redovito izvještava o političkim i vojnim pitanjima u Rusiji. Ali čini se da moralnom profesoru Henryju taj zadatak neće leći jer postoji plan da se ruskog studenta zapravo iskoristi kao dvostrukog agenta.

Političke igre u Bijeloj kući i izvan nje i dalje se nastavljaju, a svi znatiželjni koji prvi žele doznati kako će se državna tajnica snaći u krizi koja ju je zatekla, sve odgovore naći će na Pickboxu.