ZAGOVORNIK LEGALNE MARIHUANE

Morgan Freeman nije izbirljiv u vezi trave koju puši

07.03.2016 u 20:32

Bionic
Reading

U nedavnom razgovoru s Larryjem Kingom, glumac Morgan Freeman rekao je kako nije izbirljiv vezano uz vrste marihuane, a siguran je da će se ona uskoro moći legalno kupiti jer je manje opasna od alkohola

U intervjuu u emisiji 'Larry King Now' glumac Morgan Freeman objasnio je da nije vrstan poznavatelj marihuane, stoga nije ni izbirljiv oko onoga što puši. Glumac je također siguran da će marihuana uskoro postati potpuno legalna u svim državama SAD-a jer je manje opasna od alkohola.

Larry King je spomenuo i Oscare, no čini se da se Morgan Freeman ne slaže s tvrdnjom da postoji nedostatak raznolikosti pri nominacijama za tu nagradu.

'Nisam baš uvjeren da postoji problem. Činjenica je da nije bilo crnih glumaca među nominiranima. Bilo je dosta godina kad se to dogodilo. No nisu bili nominirani ni Azijci. Kad je u pitanju raznolikost u filmovima, mislim da ne bismo trebali govoriti o Oscarima', rekao je Morgan Freeman te dodao kako je problem u cijeloj industriji, a ne u dodjeli nagrada.

'To je rezultat. Moramo uprijeti pogled u ljude koji rade filmove – režisere, producente, one koji su iza kamere', rekao je 78-godišnji glumac te duhovito skrenuo pažnju na to da nitko u pozadini snimanja emisije 'Larry King Now' nije crn.