S OSMIJEHOM NA LICU

Monika Mamić prvi put u javnosti nakon bračnog brodoloma

11.11.2016 u 13:29

Bionic
Reading

Koliko je Aleksandra Dojčinović omiljena modna dizajnerica hrvatskih celebrityja, govori i podatak da se na njezinoj sinoćnjoj reviji pojavila i bivša televizijska voditeljica Monika Mamić. Ovo je bilo prvo pojavljivanje crnokose Monike otkako se doznalo da je njezinom braku sa sinom Zdravka Mamića i sportskim menedžerom Mariom Mamićem došao kraj. Osmijeh nije skidala s lica, a vrijeme prije i poslije revije provela je u društvu svojih najboljih prijateljica - Mirne Maras i Martine Podgorski, snimajući selfije

Prošlo je nešto više od mjesec dana otkako se u medijima pojavila informacija o bračnoj krizi bivše voditeljice Monike Mamić i sina ZdravkaMamića, Marija Mamića. Iako, otkako se priča proširila, Monika Mamić ne odgovara na novinarske upite i ne komentira novonastalu obiteljsku situaciju, sinoć se pojavila na modnoj reviji Aleksandre Dojčinović u Hrvatskom državnom arhivu i ostavila sve bez riječi.

Elegantna, u dugoj čipkastoj haljini s raspuštenom, lagano valovitom kosom, nije skidala osmijeh s lica. Vrijeme je provela uglavnom u društvu svoju najboljih prijateljica, Mirne Maras i Martine Podgorski, koje jedine valjda znaju cijelu istinu o njezinu bračnom krahu.


Na reviju je stigla u društvu prijateljica Mirne Maras i Martine Podgorski

Iako u njihovom braku, navodno, već odavno nije sve štimalo, Mario Mamić, prema gradskim šuškanjima, ovog je ljeta upoznao Tiju Jurčić, pokćerku hrvatskog političara Ljube Jurčića, i za njom izgubio glavu. Tia Jurčić prošle se godine rastala s američkim košarkašem Chrisom Warrenom, s kojim ima petogodišnjeg sina Domenicka, a Marija je upoznala na otoku Pagu koji je ondje ovog ljeta boravio bez supruge Monike i sinova. Oni su navodno ljeto proveli u luksuznom hotelskom resortu u Zadru, iako imaju apartman u Staroj Novalji na Pagu. Kako tvrdi časopis Story, Tia i Mario su se toliko zbližili da već žive zajedno, a nedavno su, navodno, bili i u Dubaiju

Svojim prvim pojavljivanjem u javnosti, nakon svih ovih priča, Monika kao da je željela dati do znanja da je takve stvari ne pogađaju i da iz cijele priče ide dalje jača nego ikada.


Cijelu večer Monika Mamić nije skidala osmijeh s lica


Veselo društvo: Martina Podgorski, Monika Mamić, Mirna Maras
i Mate Rončević snimali su selfije