6. SVIBNJA U SPUNKU

Koncertom slave 13 godina postojanja

28.04.2014 u 12:16

Bionic
Reading

Velikim besplatnim koncertom u zagrebačkom klubu Spunk, terapija.net slavi 13. rođendan. Na rođendansku proslavu, iz Belgije stižu industrial rockeri THOT, Babilonci Zdenka Franjića, perjanice izdavačke kuće Listen Loudest - KDP i postrock-ambijentalno-psihodelični rockeri SAGAN

Da bi pokazali zahvalnost na praćenju od samih početaka postojanja, iz glavnog grada Belgije - središta EU na terapija.net rođendansko slavlje dolaze THOT. Vođeni karizmatičnim Gregoire Frayom, doputovati će da upriliče nezaboravnu večer najmodernijeg industrial-rocka. Upravo im je objavljen novi album 'The City That Disappears', koji je od 14. travnja dostupan za stream i download.

Kako je terapija.net u zadnjih 13 godina objavila skoro više recenzija izdavačke kuće Slušaj najglasnije, nego i sam Zdenko Franjić ima evidenciju, odlučili su pozvati njega i njegove Babilonce da se pridruže slavlju. U kojoj će postavi nastupati, neizvjesno je, no jedno je sigurno – i oni i publika će se dobro zabaviti.


Njima će se pridružiti 'perjanice' izdavačke kuće Listen Loudest KDP, punim imenom Kontradiktorna predispozicija, iz Slavonskog Šamca, koji postoje već 15 godina, a prošle godine su objavili debi album 'Novi dan'. Neki kažu da su bolji od Hladnog piva, kad su ovi još bili dobri, a neki kažu da su bolji od Overflowa. Provjerite uživo, 6. svibnja u Spunku

Za kraj smo ostavili varaždinske postrock-ambijentalno-psihodelične rockere SAGAN. Postoje od 2009. godine, a iza sebe imaju snimljeni album 'Horizons', dok su nedavno snimili spot za pjesmu 'Desert Locust'.