21. KOLOVOZA

Joe Cocker stiže u pulsku Arenu

11.02.2013 u 10:48

Bionic
Reading

Joe Cocker, poznat po jedinstvenom glasu i strastvenosti, u sklopu turneje 'Fire it up' 21. kolovoza stiže u Pulu

Ulaznice za koncert u pulskoj Areni, koji će zasigurno obilježiti ovo ljeto, u prodaju kreću 13. veljače preko sistema Eventim

Cijene ulaznica su:

VIP LOŽA - 450 kuna
LOŽA - 390 kuna
STAJANJE - 250 kuna
TRIBINA SJEDENJE - 275 kuna


Naslonivši se na uspjeh albuma ‘Hard Knocks’ koji je postigao platinastu nakladu, Joe Cocker se vratio u studio s producentom Mattom Serleticem kako bi napravio novi izvrsni album. Na albumu se nalaze klasična soul djela, snažne balade i energične pjesme – sve na jednom mjestu.

Joe Cocker je o albumu, služeći se umjetničkim rječnikom, rekao: 'Rad na albumu za mene je sličan činu slikanja: znaš da imaš 12 pjesama, ali i različite boje – ne sviđa mi se kada je sve u istom raspoloženju.'

Sviranje uživo oduvijek je sastavni dio Cockerovog glazbenog posla u kojem on izričito uživa. Na prošloj svjetskoj turneji Joe Cocker je izvodio svoje pjesme u rasprodanim arenama diljem Europe te na Bliskom istoku, a također je, po prvi puta, imao koncerte u Južnoj Americi. Novi europski datumi omogućuju fanovima da čuju uživo pjesme s albuma ‘Fire It Up’, ali i klasike poput ‘You Can Leave Your Hat On’, ‘Unchain My Heart’, and ‘Up Where We Belong’.

Nakon više od četiri desetljeća u svijetu glazbe, Joe Cocker se još uvijek nalazi u vrhu uspješnih i popularnih svjetskih izvođača. Od 22 studijska albuma, mnogi su postigli multiplatinasti status, nagrađivan je Grammyjima, Zlatnim globusima i akademskim nagradama, a dodijeljeno mu je i priznanje Britanskog Carstva - ODE (Order of the British Empire).