BEYONCÉ I FREEMAN

I slavni progovorili o neredima u Baltimoreu

01.05.2015 u 14:55

Bionic
Reading

Beyoncé i glumac Morgan Freeman nedavno su rekli što misle o neredima u Baltimoreu. Dok je pjevačica pozvala sve ljude da pomognu onima koji to trebaju, Freeman je rekao što misli o policiji i olakom korištenju vatrenog oružja

Pjevačica Beyoncé izrazila je suosjećanje s žrtvama nereda u Baltimoreu te pozvala sve ljude da doniraju NAACP-u kako bi pomogli onima kojima to treba.

'Pridružite nam se u potpori NAACP-u kako bismo pomogli u čišćenju, pronalaženju doma, hrane i ostalog žrtvama nereda u Baltimoreu', napisala je pjevačica na društvenim mrežama

Svoj politički komentar Beyoncé je izrazila snimkom naslovnice časopisa Time iz 1968. kojem je ta godina zamijenjena 2015.

Morgan Freeman je, s druge strane, rekao kako mu se čini da policija uvijek tvrdi kako koristi vatreno oružje iz straha za svoj život, no također se pita kako je moguće da netko iz straha drugoj osobi puca u leđa.

Glumac dodaje da je današnja tehnologija zaslužna za nešto bolji uvid u pozadinu mnogih tragičnih priča u kojima su policajci ustrijelili nekoga.

A video posted by Beyoncé (@beyonce) on