ZAKLADA IVANE HODAK

Humanitarno druženje u Pepermintu u spomen na mladu pravnicu

08.02.2015 u 16:38

Večer u Pepermintu u organizaciji zaklade Ivane Hodak

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Buro 24/7

Bionic
Reading

Humanitarna večer u organizaciji Zaklade Ivane Hodak tradicionalno je na njezin rođendan, 7. veljače, u klubu Pepermint okupila mnoge njezine prijatelje i poznate osobe koji su podržali rad Zaklade i tako se pridružili prikupljanju sredstava za mlade studente bez roditelja ili slabijeg imovinskog stanja

Mirela Forić Srna i Jelena Perčin sinoć su podržale humanitarnu večer u organizaciji Zaklade Ivane Hodak u zagrebačkom klubu Pepermint, koja je tradicionalno na Ivanin rođendan, 7. veljače, okupila njezine brojne prijatelje i poznate osobe. Druženju su prisustvovali i osnivatelji Zaklade - Ivanini roditelji prodekanica na Zagrebačkoj školi ekonomije i menagementa Ljerka Mintas Hodak i ugledni zagrebački odvjetnik Zvonimir Hodak - kao i mnoge poznate osobe koje su se pridružile prikupljanju sredstava za talentirane  studente iz područja ekonomije i prava.

U spomen na Ivanu već šestu godinu za redom ovu večer ne propuštaju njezina sestrična Ana Hanžeković, članica nadzornog odbora EPH, mlada odvjetnica Dora Hanžeković, Nenad Sovilj i mnogi drugi. Lijepa trudnica Mirela Srna blistala je crveno bijeloj kreaciji i s osmijehom primala čestitke za nadolazeću prinovu u obitelji.

Podsjetimo, mlada pravnica Ivana Hodak ubijena je 6. listopada 2008. Da nije izgubila život, jučer bi navršila 33 godine.


Zakladu Ivane Hodak su 2009. osnovali njezini roditelji kako bi pomogli studentima bez roditelja i lošijeg imovinskog stanja.
'Ivana bi bila izuzetno ponosna jer i sama je jako voljela pomagati, pa joj se na ovaj način odužujemo', objasnila je  Ivanina majka Ljerka Mintas-Hodak. Više o zakladi pročitajte na linku