PODJELA IMOVINE I SKRBNIŠTVO

Gwen Stefani i Gavin Rossdale postigli dogovor

25.10.2015 u 14:10

Bionic
Reading

Pjevačica Gwen Stefani i Gavin Rossdale postigli su dogovor kako će podijeliti imovinu te kako će riješiti skrbništvo nad troje djece

Iako 46-godišnja Gwen Stefani i 49-godišnji Gavin Rossdale prolaze kroz burno razdoblje, čini se da su ipak našli zajednički jezik kad su u pitanju njihova djeca Kingston Rossdale (9), Zuma Nesta Rock Rossdale (7) i Apollo Bowie Flynn Rossdale (1). Par se također dogovorio i oko podjele imovine.

Par se dogovorio da će viđati djecu u istoj mjeri, no s obzirom na to da Gwen Stefani ima turneje i ostale poslovne obaveze, Rossdale će vjerojatno provoditi više vremena s njima. Gavin Rossdale je također pristao na manje od 50 posto totalne imovine kako bi ubrzao proces razvoda, a mogao je dobiti točno polovicu jer ne postoji nikakav predbračni ugovor.


Par je pokrenuo razvod 2014, nakon 13 godina braka.

'Iako smo zajedno došli do zaključka kako više ne možemo biti partneri u braku, ostat ćemo partneri u roditeljstvu i predani smo zajedno podizanju naših triju sinova u zdravom i sretnom okruženju', glasila je zajednička izjava Gwen Stefani i Gavina Rossdalea.