SPEKTAKL NA ŠALATI

Dropkick Murphys vraćaju se u Zagreb

26.05.2014 u 15:57

Bionic
Reading

Dropkick Murphys početkom 2012. godine posjetili su zagrebačku Tvornicu gdje su napravili paklenu atmosferu, a na oduševljenje domaćih fanova ponovno su na europsku turneju uvrstili Zagreb, odnosno Šalatu gdje će nastupiti 16. lipnja

Na koncertu Dropkick Murphys koji se održao 18. ožujka 2011. godine u  bostonskom 'House of Blues' je kao specijalan gost nastupio Bruce Springsteen koji je gostovao u posljednjem hitu Dropkicka 'Rose Tatto', a u Hrvatskoj će ih podržati KHL Medveščak u sklopu akcije 'Vruće & hladno – R'n'R & hokej zajedno'.

Naime, dvije pjesme, Time to Go i The Boys are Back ovog legendarnog benda, svojevrsne su himne hokejašima Medveščaka.

Nakon rasprodanog koncerta u 'Tvornici kulture' početkom 2012. Dropkick Murphys ponovno dolaze u Zagreb. Ovoga puta će se koncert održati na zagrebačkoj Šalati u sklopu europske turneje na kojoj nastupaju samo na festivalima, što znaći da će ovo biti njihov ekskluzivni solo koncert na ovoj turneji i za razliku od prošlog nastupa u Zagrebu, ovoga puta dolaze u punom sastavu.

Nakon eksluzivnog promotivnog perioda prodaje 'fan pit' ulaznica u Medveščakovom 'Zig Zag Fan Shopu', za koncert američke celticiIrish punk rock atrakcije Dropkick Murphys, koji će nastupiti 16. lipnja na zagrebačkoj Šalati, karata ima u redovitoj prodaji.

Organizatori poručuju fanovima da se na vrijeme opskrbe ulaznicama budući da su Dropkick Murphys velika live atrakcija!

Prodajna mjesta u Zagrebu: glazbena knjižara Rockmark, Dirty Old Shop, Dancing Bear, Kloto, Octopus Piercing Studio, Salus Optika, Free Bird, te svi Dallas Music Shopovi u Hrvatskoj ili se mogu rezervirati putem emaila rezervacije@twilight-mag.net

Početak koncerta je najavljen za 20 sati a cijena ulaznica u pretprodaji za sve tri kategorije je ista, 170 kn, dok će cijena ulaznice na dan koncerta iznositi 190 kn.