DRUM 'N' BASS VEČER

Dirty Beatz dovode DJ Furneya u Attack

30.09.2016 u 17:14

Bionic
Reading

Nakon ljetne pauze Dirty Beatz crew vraća se u klub Attack gdje za početak drum&bass sezone dovode u petak 7. listopada britanskog DJ-a i producenta Furneya

Furney je od svojih početaka prepoznat kao jedan od najvećih umjetnika od svima znanog LTJ Bukema, uz kojega se i danas redovito pojavljuje za DJ pultom, a može se pohvaliti s više od 50 uradaka na Bukemovom labelu Good Looking Records.

Jazzy, atmospheric, soulful drum'n'bass zvuk prožet je kroz sve njegove dosadašnje uratke, ima ih više od 150, od najranijih 'Drum Tools', 'Pipez', te kasniji 'Distance' koji možda najbolje opisuje njegov rad, a sva su izdanja objavljena za velike izdavačke kuće, već spomenuti Good Looking, ali i Jazzsticks (Paul SG), Liquid V, CIA, Phuzion Digital...

Možda najinteresantnije je da će ovu večer upotpunit i sa svojim najnovijim radovima od kojih će se dio se pojaviti i na njegovom nadolazećem albumu.

Za potpuni drum&bass užitak u Attacku, na pozornicu se penje i After Neven predstavnik zagrebačke Liquosphere večeri kao i Dirty Beatz domaćini Brat Leeks & Matz.

Karta za cjelovečernje događanje iznosi 30 kn do ponoći, odnosno 40 kn nakon ponoći.