NAGRADNJAČA

'Čovjek od čelika' vas nagrađuje

05.07.2013 u 10:55

Bionic
Reading

Warner Bros. Pictures i Legendary Pictures predstavljaju film 'Čovjek od čelika'. U glavnoj je ulozi Henry Cavill kao Clark Kent/Kal-El, a redatelj je Zack Snyder.

Dječak shvati da ima nadnaravne moći i da nije sa Zemlje. Kao mladić kreće u potragu za svojim podrijetlom i razlogom zbog kojeg je poslan ovdje. No, mora pokazati svoju herojsku stranu da bi spasio svijet od uništenja i postao simbolom nade za čovječanstvo.

U filmu glume Amy Adams koja je četiri puta bila nominirana za Oscara, Michael Shannon koji je također bio nominiran za Oscara, dobitnik Oscara Kevin Costner, Diane Lane koja je bila nominirana za Oscara, Laurence Fishburne nominiran za Oscara, Antje Traue, Ayelet Zurer, Christopher Meloni i dobitnik Oscara Russell Crowe.

Film Čovjek od čelika producirali su Charles Roven, Christopher Nolan, Emma Thomas i Deborah Snyder. Scenarij je napisao David S. Goyer prema priči čiji su autori Goyer & Nolan, a na temelju likova koje su stvorili Jerry Siegel & Joe Shuster. Supermana je objavio DC Entertainment. Izvršni producenti filma su Thomas Tull, Lloyd Phillips i Jon Peters.

Tportal.hr i Blitz su za svoje čitatelje pripremili promotivne materijale iz filma (majice, kape, zmaj)!

Majicu su osvojile:

Jasminka Hrgarek
Andrea Pandurić
Danijela Jarčević
Karolina Teklić

Kapu su osvojili:

Goran Kufelj
Martina Dabić

Zmaja je osvojila Milena Tkalčić

Nagrade šaljemo poštom na kućnu adresu.