Zdravlje 22. TRAVANJ

Obilježite s Melvitom Dan planeta Zemlje

  • Autor: tportal.hr
  • 18.4.2011 14:24:06
  • 18.4.2011 10:00:00

Jeste li znali da je 22. travanj Dan planeta Zemlje? Da, dan našeg čudesnog planeta koji se svake godine obilježava širom svijeta. Na taj dan mnogi ekolozi i udruge za zaštitu okoliša pripremaju različite projekte kako bi upozorili na ranjivost planeta na kojem živimo

Dan planeta Zemlje prvi puta je obilježen 22. travnja 1970. godine, na inicijativu tadašnjeg američkog senatora Gaylorda Nelsona, kao događanje na sveučilištima i u studentskim domovima diljem Amerike. Kako bi svoje sugrađane potaknuli na razmišljanje i brigu o zaštiti okoliša, na događaju je sudjelovalo više od 20 milijuna ljudi. Tako je 22. travanj i službeno postao Dan planeta Zemlje, Dan prirode, Dan okoliša i Dan svih živih bića.

I vi možete doprinijeti ljepoti našeg planeta – svakodnevno. Neka briga za okoliš postane vaš način življenja i dijelom vaših vrijednosti.

Melvita, vodeći francuski brand prirodne, organske i ekološke kozmetike, već 25 godina djeluje u netaknutoj prirodi, u srcu francuske pokrajine Ardèche. Tamo proizvodi prirodne, iznimno kvalitetne, njegujuće proizvode koji odgovaraju Ecocert smjernicama ekološke i organske kozmetike. Melvita vas poziva na obilježavanje Dana planeta Zemlje od 22. do 23 travnja, kada ćemo u svojim trgovinama u centrima Arena i City Center one posebno obilježiti Dan planeta Zemlje te smo pripremili za vas mnoge aktivnosti i pogodnosti...

Kako bismo svi zajedno smanjili emisiju štetnog CO2, Melvita vas potiče na korištenje ekonomičnih, obiteljskih pakiranja proizvoda koji su biološki razgradivi i čija se ambalaža može reciklirati. Pčele su zaštitnice okoliša i Melvita im posvećuje posebnu pažnju pa će vam u sklopu promocije podijeliti više od 100 vrećica raznog sjemenja koje privlači pčele, a također možete uživati u degustaciji prirodnog meda, cvjetne peludi i matične mliječi. Želeći vas potaknuti da uvijek koristite platnene vrećice, na sam Dan planeta Zemlje, Melvita će vam uz svaku kupnju pokloniti platnenu vrećicu od organskog pamuka.

U Melviti trenutno traje akcija prikupljanja sredstava za Zakladu Melvita prodajom seta 3 prekrasne razglednice s motivima iz prirode čija je cijena 13,60 kn, a cjelokupni prihod od prodaje namijenjen je Zakladi Melvita.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
ModaKomoda Pročitaj više
Horoskop
Horoskop Pročitaj više