DAJ, ODRASTI!

20 znakova koji otkrivaju nezrelog muškarca

11.06.2013 u 10:47

Bionic
Reading

Prepričava li vaš muškarac još uvijek iste priče s dečkima, spava li na posteljini s likovima iz crtića, utrkuje li se s drugim vozačima ili pokušava izvesti vratolomije na biciklu, pere li mu rublje još uvijek mama? Ne mora vas to čuditi, muškarci su emocionalno nezreli sve do svoje 43. godine i postaju 'odrasli' tek 11 godina nakon žena

Većinu žena neće iznenaditi podatak da muškarci kasnije postaju zreli od žena, no novo je istraživanje utvrdilo da muškarci sazrijevaju u 43. godini, čak 11 godina nakon žena, piše Mail Online.

Anketa u kojoj su proučavane razlike u zrelosti među spolovima otkrila je da se i muškarci i žene slažu da su muškarci nezreli duboko u kasnim tridesetima i ranim četrdesetima. Nasuprot tome, prosječna dob u kojoj žene postaju zrele osobe su 32 godine.

Alarmantno je što osam od deset žena vjeruje da muškarci nikada neće prestati biti djetinjasti, a u te iritantne znakove spadaju navika puštanja vjetrova, podrigivanje, prebrza vožnja, navika da jedu brzu hranu u ranim jutarnjim satima i igranje videoigrica.

Šutnja za vrijeme svađa, nesposobnost da skuha jednostavna jela, ponavljanje istih starih viceva i priča kada je u društvu s dečkima također su ocijenjeni kao znaci nezrelosti. Muškarci će se češće opisati nezrelima, dok isti broj žena vjeruje da su one 'odrasla osoba' u njihovoj vezi.

Četvrtina žena misli da su one donijele sve važne odluke, a isti bi broj rado da njihov partner češće govori kako se osjeća. Kao rezultat, tri od deset žena prekinulo je vezu jer su izgubile strpljenje s nezrelim muškarcem.

Nevjerojatnih 46 posto žena kaže da su imale vezu u kojoj su osjećale da moraju biti i majke svojim partnerima. Nezrelost, čini se, ima i dobru stranu budući da je četiri od deset osoba izjavilo da je važno da veza ostane zabavna. Jedno od troje ispitanika vjeruje da malo nezrelosti pomaže i u povezivanju s djecom, piše Mail Online.

20 znakova da vaša druga polovica mora odrasti:
1. Puštanje vjetrova i podrigivanje (što, zanimljivo, smatra zabavnim
2. Obrok brze hrane u noći
3. Igranje videoigrica
4. Prebrza vožnja i utrkivanje s drugim automobilom na cesti
5. Psovanje
6. Vožnja s glasnom glazbom
7. Pokušaj da pobijedi djecu u igri ili sportu
8. Šutnja tijekom svađe
9. Nesnalaženje u kuhinji s jednostavnim jelima
10. Ponovno pričanje istih viceva i priča s dečkima
11. Nemogućnost da priča o sebi ili vodi odgovarajući razgovor
12. Odbijanje čitanja knjiga jer misli da su dosadne
13. Ludi plesni pokreti
14. Činjenica da im majka još uvijek pere rublje, priprema doručak, ili čak gore – svaki obrok.
15. Nošenje tenisica u noćnim klubovima
16. Posjedovanje skateboarda ili BMX-a, vratolomije na biciklu
17. Odbijanje da jede povrće
18. Hvalisanje s djevojkama kojima su privlačni
19. Vrećaste traperice
20. Pidžame i posteljina s likovima iz crtića