STARE FORE

Na što padamo tijekom udvaranja?

16.05.2012 u 11:24

Bionic
Reading

Gotovo polovica svih žena koje su sudjelovale u istraživanju priznala je da ih ljubavna izjava u istom trenutku može prebaciti u romantično raspoloženje

Možda živimo u dobu visokorazvijene tehnologije koja je snažno utjecala i na načine udvaranja, ali najnovije

istraživanje pokazuje da većina nas još uvijek pada na 'stare fore'. Na pitanje što ih najviše može uzbuditi i šarmirati, većina muškaraca i žena odgovorila je isto – čaša vina, večera i jedno 'volim te'!

Gotovo polovica svih žena koje su sudjelovale u istraživanju priznala je da ih ljubavna izjava u istom trenutku može prebaciti u romantično raspoloženje. Inače, u istraživanju je sudjelovalo 1000 muškarca i žena koji su odgovarali na pitanja o svojim seksualnim afinitetima i navikama, piše Yahoo! Shine and Fitness Magazine

Oba spola smatraju da je romantična večera uz bocu vina idealna uvertira u strastvenu noć. No kada je riječ o slatkom šaputanju, stvari stoje malo drugačije. Naime, dio ispitanika voli takve geste i mogu ih očarati, a drugi dio ne vjeruje u njih pa ih to zna i ohladiti.

Istraživanje je pokazalo i da većina ispitanika uživa u flertu preko SMS poruka, a svega 20 posto njih eksplicitne poruke snažno uzbuđuju. Uglavnom je bila riječ o mlađim ispitanicima.