Ljubav i seks SVE JE U SPONTANOSTI

Kako izgleda seksualni život žena?

  • Autor: tportal.hr
  • 9.2.2012 14:42:48
  • 9.2.2012 12:00:00

Većina žena ima seksualni život koji se temelji na spontanosti, a priznale su i da znaju kasniti na posao zbog seksa

Istraživanje kanadskog internetskog portala nowtoronto.com otkriva da se seksualni život žena temelji uglavnom na spontanom seksu. Naime, više od polovice ispitanica svoj seksualni život opisalo je kao 'spontan', a oko 20 posto njih čini to prema rasporedu.

Žene koje seksualni život opisuju kao spontan ističu kako znaju imati i više nego redovite seksualne odnose tijekom tri tjedna, a potom dođe jednako dugo razdoblje u kojemu gotovo apstiniraju.

Više od pola ispitanica navodi i kako su znale kasniti na posao zbog seksa. Nadređenima su slagale razlog kašnjenja, a tek pet posto žena bilo je dovoljno hrabro da šefu kaže istinit razlog kašnjenja na posao.

Nadalje, 30 posto žena priznalo je i da im je seks znao biti prekinut zato što se partner morao javiti na telefon ili odgovoriti na poruku. No to nije bio razlog da se ne vrate slatkim užicima. Svega pet posto ispitanica reklo je kako su to bili razlozi prekida seksa.

U istraživanju je sudjelovalo više od tisuću ispitanika, a polovica, odnosno 56 posto bile su žene. Kanadski stručnjaci komentirali su kako rezultati istraživanja nisu iznenađujući te da je zapravo vrlo slična situacija i kod muškaraca, posebno kada je riječ o spontanom seksu.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
ModaKomoda Pročitaj više
Horoskop
Horoskop Pročitaj više