BACITE SE NA PRIJATELJA

Evo kako se zavodi muškarac!

03.02.2012 u 11:36

Bionic
Reading

Ako želite osvojiti muškarca koji vam se sviđa, flertajte s njegovim prijateljem, savjetuje poznati američki kolumnist Jake

Sadržaj nove knjige Always Hit On the Wingman ...and 9 Other Secret Rules for Getting the Love Life You Want mogao bi

promijeniti život mnogim ženama koje su još uvijek u potrazi za ljubavlju svojega života. Autor knjige je Jake bivši kolumnist časopisa Glamour koji se već godinama bavi umijećem zavođenja i muško-ženskim odnosima.

On tvrdi kako nema bolje tehnike zavođenja od te da žena krene sa zavođenjem prijatelja muškarca koji joj se sviđa. 'Vjerujem da je tehnika zavođenja njegova prijatelja zapravo najbolja filozofija i najučinkovitija tehnika zavođenja dosad', istaknuo je Jake za Huffington Post

Tajna je u opuštenosti kojom žena zrači kad razgovara s muškarcem koji joj nije protresao tlo pod nogama. 'Zavođenje njegova prijatelja je poput intervjua za posao koji zapravo ne želite. Na takvom intervjuu sjajno prođete jer ste krajnje opušteni i ne brine vas ishod. Tako je isto kad zavodite njegova prijatelja, i to pred njim. On tada ima priliku vidjeti vas u punom sjaju, opuštenu i onakvu kakva jeste', pojašnjava autor knjige.

Osim toga, tajna je i u žudnji muškaraca za onim što nemaju. Kada vidi ženu da flertuje s njegovim prijateljem, kaže Jake, on se automatski više zainteresira za nju. Vjeruje da je to zbog toga što muškarci imaju urođen natjecateljski poriv. Ako niste sigurni je li ova tehnika uistinu tako djelotvorna, najbolje je da je primijenite u praksi.