IGRE ZAVOĐENJA

Otkrijte je li se totalno zapalio za vas

14.12.2010 u 08:40

Bionic
Reading

Igra zavođenja oduvijek je bila, kako ženama, tako i muškarcima, zanimljiva i napeta. Čitanje znakova i signala druge osobe omiljena je tema mnogih ženskih, ali i muških razgovora, a otkrivanje privlačite li ga uvijek je zanimljivo

Dok žene, kada im se netko sviđa, koriste čak 52 znaka, muškarci su znatno jednostavniji, oni ih koriste samo desetak. Kako biste bili što sigurniji da je doista zainteresiran za vas i da vam ne može odoljeti promatrajte male signale.

Kada nam se netko sviđa, nesvjesno podižemo obrve. Ovaj pokret je zajednički svim ljudima bez obzira na mjesto gdje žive, spol, rasu ili dob. Iako cijela stvar traje koju petinu sekunde, očiti je znak da mu se jako sviđate.

Slično kao podizanje obrva, muškarci će prilikom susrete s ženom koja mu se sviđa lagano rastvoriti usne. Rastvaranje usana na nekoliko trenutaka jednostavno znači da mu se jako sviđa ono što vidi.

Posuđivanje jakne siguran je znak da vam ne može odoljeti

Privlačenje pažnje je jedan od najočitijih znakova, iako se kod svakog muškarca manifestira drukčije. Tako će neki muškarci pričati glupe viceve, biti glasni i naporni, dok će se drugi pokušati izdvojiti iz grupe te mirno stajati sa strane u nadi da ćete ga primijetiti.

Popravljanje kravate je jednostavan pokret koji govori 'želim dobro izgledati za tebe'. Kao što žene gotovo nesvjesno obližu usne u blizini predmeta žudnje, tako i muškarci na brzinu poprave kravatu kada se pojavi njihova femme fatale.

Popravljanje frizure je identičan pokret kao i popravljanje kravate. Poruka je ista jer muškarac jednostavno želi biti privlačan određenoj ženi i nada se da će ga ona primijetiti. Dok će neki muškarci zagladiti kosu, drugi će je razbarušiti, međutim, poruka je ista, a ostatak ovisi o izboru frizure.

Rijetko koji muškarac će, kada vidi ženu koja mu se sviđa, odoljeti potrebi da zategne sve svoje mišiće. Zatezanjem ramena i ispravljanjem trudit će se što više naglasiti mišiće na rukama, leđima i prsima te tako privući ženinu pažnju i pokazati se u najboljem svjetlu.

Da muškarci odmjeravaju žene, poznata je činjenica. Međutim, kad mu se doista sviđate i kad bi vas htio bolje upoznati, muškarac će vas tako naglašeno odmjeriti da će vam teško biti to ne primijetiti.

Dok sjede, gotovo svaki muškarac će pred ženom koja mu se sviđa raširiti noge. Muškarci time otvoreno pokazuju da razmišljaju o seksu i pokazuju što imaju 'ponuditi', u nadi da nećete moći odoljeti.

Igranje s odjećom, recimo s gumbima na rukavima, otkriva njegovu nervozu. Naime, i muškarci su ponekad pred ženom koja im se sviđa pomalo nesigurni i ubrzava im se puls, stoga igranje odjećom ima funkciju prikrivanja nervoze.

Pred zgodnom ženom veliki broj muškarac će se dodirivati po licu i vratu. Ovaj pokret je kombinacija nervoze i uzbuđenja. Naime, kad nas netko privlači, kože postaje iznimno osjetljiva na dodir ili bilo koju drugu stimulaciju.

Rijetko koji muškarac neće ženi koja ga privlači ustupiti svoju vestu ili kaput. Tim postupkom imaju priliku pokazati brigu, pažnju, biti zaštitnički nastrojeni i seksi.