SKIDANJE DO KRAJA

Tko najviše voli nudističke plaže?

21.05.2012 u 14:09

Bionic
Reading

Oni koji prakticiraju nudizam kažu da je to najljepši mogući način za odmor. Najnovije istraživanje otkriva koje nacije najviše uživaju u golotinji na plaži

Najnovije istraživanje koje je provela turistička internetska stranica Harris Interactive otkriva da u nudizmu najviše uživaju Nijemci,

a oni ga i najčešće prakticiraju. Ispitanici s područja Njemačke istaknuli su kako obožavaju ljetovanja na plaži, a najviše se vole sunčati goli.

Na drugome mjestu nacija koje vole nudizam nalaze se Španjolci, a na trećem su Indijci koji su na glasu kao tradicionalan narod. Četvrto mjesto pripada Šveđanima, peto Meksikancima, a šesto Amerikancima, što je također iznenađujući rezultat s obzirom na to da se Amerikance doživljava kao uglavnom liberalan narod.

U istraživanju kojemu je bilo cilj otkriti koje se nacije najviše uživaju kupati i sunčati gole sudjelovalo je 8599 osoba iz 21 zemlje. Inače, mnoge turističke zemlje diljem svijeta sve više sredstava ulažu u nudistički turizam koji postaje sve omiljeniji oblik odmora.