MAGIC BABY MAGIČNA PUTOVANJA

Jeste li se pripremili za izlete, putovanje ili ljetovanje sa vašim mališanima?

01.01.2014 u 10:22

Bionic
Reading

Sigurnost vaše djece na prvom je mjestu, pa tako i prilikom odabira udobne i kvalitetne auto sjedalice. Zato treba obratiti pažnju da sjedalica odgovara veličini i dobi djeteta.

Kako bi dijete bilo što zaštićenije uvijek gledajte auto sjedalice sa zaštitnim dijelovima za leđa, ramena, vrat i glavu. Poželjno je kod auto sjedalica da imaju i zaštitu od bočnog udara, posebno kod beba i manje djece. Naposljetku dobro je provjeriti da li odabrana auto sjedalica i njezina baza odgovara sjedištu Vašega automobila.

Za Vas smo pronašli super cijene auto sjedalica i odlične ljetne popuste na odabrane Maxi Cosi i Römer modele za sigurniju vožnju sa najmlađima u svim Magic Baby trgovinama i na web shopu

Iskoristite popuste od 15-30% na sigurne Maxi Cosi i Römer auto sjedalice do 15.07.2015. u svim Magic Baby trgovinama i na web shopu!

Predstavljamo Vam veliku ponudu kišobran kolica i sklopivih krevetića kako bi vaša magična putovanja bila praktična!

Ljetna kolica dobila su naziv kišobran kolica zahvaljujući svojoj specifičnoj funkciji sklapanja koje podsjeća na kišobran. Ova kolica su vrlo lagana i idealna ako s njima trebate u autobus, tramvaj, trgovački centar i druga mjesta gdje bi vam ostala dječja kolica stvarala probleme. Praktična su za rukovanje i nošenje te se preporučuju za stariju djecu. Ljetna kolica služe kao brzo rješenje i sjajan su način da se vaše dijete odmori od hodanja ili trčkaranja.

Praktični i funkcionalni sklopivi krevetići dizajnirani su da Vam olakšaju svakodnevnicu, a Vašoj bebi pruže neophodnu udobnost. Većina modela sadrži udoban madrac, mrežu za komarce, plišane igračke i komfornu torba u koju možete spakirati krevetić nakon što ga sklopite.

Odaberite boju za Vaše dijete i krenite bezbrižno u nove obiteljske pustolovine.

Magic Baby trgovine sa nalaze se u trgovačkim centrima po cijeloj Hrvatskoj i odlikuje ih ekskluzivno uređenje sa specifičnim interijerom koji stvara ugodan ambijent. S obzirom da njihova priča počinje sa bebama i malom djecom ove čarobne trgovine imaju sve potrebno za prve najnježnije trenutke male bebe i radosno otkrivanje dječjeg svijeta. U ponudi možete pronaći kolica, auto sjedalice, hranilice, edukativne igračke, njihaljke, ležaljke i ostalu opremu najpoznatijih svjetskih marki, dok u domaćem proizvodnom programu nude magične sobe pri čemu za izradu namještaja i posteljine koriste domaće resurse i poseban dizajn te specifične materijale, a proizvodi zadovoljavaju europske standarde.

Uživajte u magičnim trenucima!