TISAK

Kiosk Tiska: centar usluga u Vašem kvartu

20.11.2014 u 10:18

Bionic
Reading

Brzim, jednostavnim i sigurnim korištenjem usluga na jednom mjestu do znatne uštede vremena

Dan je idealno započeti uz omiljene dnevne novine ili časopise čiji je izbor najveći na kioscima Tiska. A jeste li znali da Vam je na kioscima Tiska također dostupan i veliki broj korisnih usluga koje olakšavaju Vašu svakodnevnicu na brz, jednostavan i siguran način te Vam omogućavaju i znatnu uštedu vremena?

Tako, na svom kiosku Tiska, možete odigrati najpopularnije igre Hrvatske lutrije, poslati paket svojim najdražima koristeći uslugu Tisak paket te nadoplatiti ZET pretplatnu ili vrijednosnu elektroničku kartu za prijevoz tramvajem ili autobusom u gradu Zagrebu i okolici. Na isti način možete nadoplatiti svoju BUTRU u Osijeku. U Gradu Zagrebu na kiosku Tiska možete kupiti i svoju parkirnu kartu.

Pored toga možete platiti račune s 2D barkodom po povoljnoj naknadi, kupiti ulaznice za koncerte, kulturna ili sportska događanja iz sustava Eventim ili kupiti Paysafecard i Ekesh bonove za sigurnu kupnju putem interneta.

Svoje omiljene uspomene možete pretvoriti u fotografije ili prigodni foto poklon koristeći uslugu Tisak foto. Ukoliko Vam bankomat nije pri ruci, gotovinu možete podići i na najbližem kiosku Tiska koristeći uslugu Podigni novac. Za sigurno i brzo putovanje autocestom, na kiosku Tiska dostupni su Vam SMS ENC e-bonovi za nadopunu Vašeg ENC uređaja. Ukoliko više volite putovati autobusom, svoju kartu za međugradske linije kupite na kiosku Tiska.

Za hitno fotokopiranje dokumenata dostupna Vam je usluga Tisak copy.

A ukoliko ne možete započeti dan bez kave, na kiosku Tiska možete kupiti i svoju omiljenu kavu, Cappuccino ili kakao za van!

Potražite oznake usluga na kiosku Tiska te uživajte u njihovim pogodnostima