JEDINSTVENA PRILIKA

Rasprodaja velikih zaliha orijentalnih sagova po akcijskim cijenama

24.10.2014 u 11:18

  • +5

Primus

Izvor: tportal.hr / Autor: Primus

Bionic
Reading

Javna likvidacija orijentalnih sagova u korist njemačke banke, koja je održana prethodne godine u prostorijama centra namještaja Solidum, pobudila je veliko zanimanje lokalnog stanovništva iz jednog jednostavnog razloga – iznimno velike cjenovne pogodnosti za sve kupce. A jednake pogodnosti bit će dostupne i u ovogodišnjem nastavku, počevši ove subote u poslovnoj zoni Buzin na jugu Zagreba (Cebini 39, u neposrednoj blizini Miele i hotela Aristos, na samim prometnicama A3 i D30, broj telefona 01 / 6607 149

Kao što je već objavljeno, odluka o izvanrednom nastavku likvidacije, koja je pobudila veliko zanimanje, donesena je zbog velikog broja upita. Riječ je o likvidaciji vrijednih orijentalnih sagova nelikvidnog društva u korist njemačke banke.

Prodaja se održava u prostorijama na adresi Cebini 39 u poslovnoj zoni Buzin na jugu Zagreba (na samim prometnicama A3 i D30, u blizini Miele), a nadzor će i dalje biti u iskusnim rukama vrhunskog stručnjaka za tkalačke radove, gospodina Hans-Joachima Breiera.

Kolekcije koje se unutar roka određenog od Bavarskog društva za likvidacije trebaju prodati s ciljem hitnog namirenja dospjelih obveza, obuhvaćaju veliki broj ručno tkanih orijentalnih sagova svih uzoraka i veličina, od visokokvalitetnih i otpornih modela poput sagova Bidjar do svilenih umjetničkih djela iz Kašmira; od sagova koji prate aktualne trendove (primjerice sagovi Ziegler) do bezvremenskih klasika (između ostalih i Tabriz, Kašan, Isfahan); od modernih primjeraka poput sagova Loribaft do antiknih rariteta (primjerice starih sagova Kazak).

Kako bi se osigurala što brža likvidacija društva, sagovi se iznimno prodaju po drastično sniženim cijenama od 50% do 70% u odnosu na njihovu procijenjenu vrijednost.

Kako bi sve zainteresirane osobe dobile mogućnost razgledati najveći izbor izvornih perzijskih sagova u Hrvatskoj, izložbeni prostori u poslovnoj zoni Buzin (Cebini 39, u neposrednoj blizini hotela Aristos i Miele, broj telefona 01 / 6607 149) otvoreni su na današnji dan, subotu, 25. listopada, od 10 do 19 sati, kao i sutra, u nedjelju, 26. listopada, od 11 do 18 sati. Uz navedene termine, rasprodaja se održava i od ponedjeljka, 27. listopada, od 10 do 19 sati.

Svi se građani pozivaju da, kao i prethodne godine, iskoriste svoje pravo na pregovaranje te da ne propustite ovu iznimnu priliku!