NAGRADNJAČE

Povedite klince na čarobno 'Blago'

01.12.2010 u 14:46

Bionic
Reading

Kako to izgleda kad se u napuštenoj kući susretnu čovjek i duh, stotine godina nakon što je na njih bačena kletva Crne kraljice iz Medvedgrada? Upravo to možete saznati u predstavi 'Blago' Kazališta Tvornica lutaka

U predstavi 'Blago' uspješno su spojeni kazališta sjene, lutaka, materije i duha, fizičkog i plesnog teatra, stvarnog i nestvarnog, legende prošlosti i ljubavi sadašnjosti.

Glumac Leon Lučev, u svoj je lik osobe iz sadašnjosti, unio efektne elemente pučke komike situacije, dok je lutkarica Petra Radin dramatično izvela teatar sjena te razigrano ostvarila lik nečujne i nevidljive Dušice, djevojke uklete u prošlosti.

Neverbalna komunikacija, uz pomoć prekrasne glazbene podloge Damira Šimunovića i vodstvo redatelja Damira Klemenića, progovorila je glasnije od govora. Maštovitu i funkcionalnu, no istodobno minimalističku scenografiju, potpisali su Matija Šantić i Davor Prah, a kostime Dijana Mijić.

Tportal i Kazalište Tvornica lutaka pripremili su za vas dvije ulaznice. Stoga brzo i točno odgovorite na nagradno pitanje i pohitajte 5. prosinca u 11 sati u MMC Studio u Vlaškoj 92.

Dvije ulaznice za predstavu 'Blago' u Kazalištu lutaka Tvornica 5. prosinca u 11 sati osvojio je Antun Bogatić.