NENAMETLJIV LUKSUZ

Ovaj je prekrasno uređen stan ostvarenje svih snova

02.09.2015 u 17:01

  • +8

Stan u New Yorku

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

U New Yorku bi sigurno svatko našao dom po svojoj mjeri, a ovaj prozračan i prekrasno uređen stan smješten na jednoj od najprestižnijih adresa, na Manhattanu, izgleda kao ostvarenje snova

Luksuzni stan s nekoliko spavaćih soba nalazi se u jednom od najelitnijih dijelova New Yorka - Upper East Sideu na Manhattanu - a izgleda kao je u njemu snimana hit-serija 'Tračerica'.

Ovaj prekrasno uređen prostor, koji je još 1907. dao izgraditi poznati bankar J.P. Morgan, trenutno se iznajmljuje za 75.000 dolara mjesečno. Luksuzni stan prostire se na pet katova i ima četiri terase, a glavna spavaća soba s velikom kupaonicom u mramoru zauzima cijeli treći kat. Najzanimljiviji je svakako unutarnji bazen s vodopadom i ambijentalnom LED rasvjetom. Uz stan dolaze privatna garaža, dizalo i četiri terase. Jedna od terasa, ona na sjevernoj strani, ima i dvije fontane.


Prava zvijezda ovog impresivnog prostora zanimljivo je dizajniran zatvoreni bazen koji se pritiskom na gumb prekriva i pretvara u dodatnu kuhinju s puno prirodnog svjetla, a ono dopire kroz stakleni krov i staklene stijene koje vode na terasu.

Osim dizajnerskog namještaja po mjeri, stan je prepun umjetnina. U svim prostorijama prevladavaju nježne pastelne boje pa se ionako velik stambeni prostor čini još većim i ljepšim.