SVE ŠTO VAM TREBA

Razlog više da posjetite dm u lipnju

01.06.2015 u 11:16

Bionic
Reading

Stižu vesele vijesti iz dm-a. U razdoblju od 1. do 15. lipnja za kupnju jednog od proizvoda označenih oznakom 1+1 gratis dobivate isti takav proizvod besplatno

Odabrati možete između brojnih popularnih proizvoda koji se svakodnevno koriste, poput proizvoda dekorativne kozmetike, proizvoda za njegu i higijenu, za domaćinstvo, za osviještenu prehranu, ali i brojnih drugih artikala koje treba svaki dom.

Postupak je jednostavan. Odaberite neki od proizvoda uključenih u kampanju, na blagajnu donesite i njegovog blizanca, jedan platite, a drugi dobivate potpuno besplatno. Vodite samo računa o tome da je tijekom jedne kupovine moguće kupiti najviše pet proizvoda iste vrste.

Kako bi svaki kupac u sklopu ove ponude mogao lakše pronaći proizvode koji će najbolje zadovoljiti njegove potrebe i ukus, oni su na policama posebno označeni oznakom 1+1 gratis, a kako biste se mogli unaprijed pripremiti za kupovinu, u specijalnom izdanju dm Kataloga Express provjerite koji su sve proizvodi uključeni u ponudu.