I OVE GODINE

Pregršt zabave na Fuliranju kod Uspinjače

24.11.2014 u 08:00

Bionic
Reading

Za nekoliko dana počinje 'Fuliranje kod Uspinjače', jedno od najatraktivnijih adventskih događanja u Zagrebu. Ove godine svojom će se ponudom na njemu predstaviti ukupno 18 izlagača, među kojima je i posebno iznenađenje – radio Yammat FM

Ova nova zagrebačka radijska postaja obogatit će glazbeni dio programa ekskluzivnim emitiranjem samo u Tomićevoj ulici čime najavljuje svoj skori početak rada.

'Mislimo da je jedna od važnih zadaća medija da podržavaju dobre i kvalitetne inicijative koje obogaćuju ponudu grada. Fuliranje je baš takav projekt. Mi još ne emitiramo program da bismo ga mogli podržati u vlastitom eteru. Zato smo odlučili podržati ga na ovakav način, kao jedan od sudionika i emitiranjem posebnog programa samo u Tomićevoj. Tako Fuliranje dobiva svoj radio. A mi priliku da se predstavimo svim posjetiteljima koji će na Fuliranju moći čuti dio onoga što ćemo uskoro emitirati kao Yammat FM', istaknuo je Siniša Švec, jedan od osnivača Yammat FM-a.

Glazbeni program Yammat FM emitirat će na Fuliranju svaki radni dan od 16 do 19 sati i vikendom od 12 do 16 sati, ugošćujući u svom prostoru brojne glazbenike, DJ-e i druge poznavatelje dobre glazbe. Posjetitelje Fuliranja očekuje i dobra zabava, a u dobroj atmosferi moći će uživati i na Badnjak te na Silvestrovo uz koncert Ljetnog kina.

Osim odlične glazbe, vrhunske zabave i pozitivne atmosfere zaštitni znak i ovogodišnjeg Fuliranja ostaju dobra hrana i zanimljivi barovi. Ponuda u kućicama bit će raznovrsna – ukusne zalogaje pripremat će Rougemarin, La Štruk i komiška Fabrika Luke Nižetića, a bogatu i široku ponudu pića osigurat će Gost&Ona, Rakijarnica, Gajba wine bar, Aperol bar i Pepermint.

Originalne i autohtone božićne poklone gosti će moći pronaći u kućicama Uje oil bara, Slavone, Hov hov pasje pekarne, Maks studia, Habiter Chica ili Bi Bi-ja s mnoštvom modnih i dizajnerskih dodataka.

Novitet na ovogodišnjem Fuliranju je i Photoboutique koji će se pobrinuti da se posjetitelji fotografiraju uz zanimljive pozadine i vizuale, te na taj način sa sobom ponesu originalnu i zanimljivu fotografiju za uspomenu. U skladu s dobrim manirama gospodina Fulira, jednog od likova kultne komedije 'Tko pjeva, zlo ne misli', ovogodišnje Fuliranje za posjetitelje je pripremilo i posebna pravila lijepog ponašanja 'da bi vu vulici sve bilo kak se šika'.

Svi se Fuliranti željni pozitivne atmosfere, dobre zabave te fine hrane i pića pozivaju na skorašnje otvorenje još jednog Fuliranja u Tomićevoj ulici koje je prethodnih godina okupilo više od 400 tisuća gostiju. Fuliranje će svoja 'vrata' otvoriti u srijedu, 26. studenoga tzv. tihim otvaranjem, dok će se službeno otvaranje upriličiti u subotu, 29. studenoga točno u podne. Subotnja zagrebačka špica seli se u Tomićevu, uz zvuk gričkog topa otvara se šampanjac i kreće zabava!

Svi detalji o programu i pravilima ponašanja dostupni su na Facebook stranici Fuliranja