NAGRADNJAČE

Pravila nagradnjača i nagradnih natječaja tportala

01.03.2017 u 09:28

Bionic
Reading

Pravila nagradnjača

Dobitnici u nagradnjačama tportala isključivo su čitatelji koji najbrže i točno odgovore na postavljeno pitanje.

Dobitnici u nagradnim natječajima tportala su oni čitatelji čije prijave odgovaraju zadanim propozicijima natječaja te koje odabere žiri.

Odabir dobitnika ne ovisi o sreći, slučaju ili nekom drugom neizvjesnom događaju, nego se dobitnike bira isključivo po kriteriju brzine i točnosti. Broj dobitnika ovisi o broju nagrada koje se dijele i naznačuje se u svakoj nagradnjači posebno. U slučaju da se dijele različite nagrade, nagradu koja je označena kao prva dobiva čitatelj/ica koji/a se javi i točno odgovori na postavljeno pitanje prvi/a, drugu nagradu dobiva osoba koja se javi i točno odgovori na pitanje druga i tako dalje.

Tportal.hr ne odgovara za kvalitetu nagrada te ih dijeli onako kako ih dobije od partnera u nagradnjači. Isto tako ne odgovaramo za nagrade koje šalje organizator. U slučaju nagradnjača u kojima se dijele ulaznice za različite događaje (koncerte, kino ili kazališne predstave i sl.), organizator događaja, tj. partner u nagradnjači preuzima odgovornost za sudjelovanje dobitnika na događaju. Ukoliko se nagrada vrati u redakciju ili je dobitnik ne preuzme na vrijeme, tportal.hr je obvezan čuvati nagradu najviše mjesec dana od završetka trajanja nagradnjače. Nakon tog roka nagrada se može upotrijebiti u promotivne svrhe.

Vrijeme održavanja nagradnjače bit će objavljeno na stranicama tportala, a imena dobitnika nagrada bit će objavljena nakon isteka roka koji je naveden u nagradnjači. Dobitnici će o detaljima preuzimanja biti obavješteni putem maila ostavljenog u prijavi, osim ako u članku nije navedeno drugačije.

Prihvaćanjem ovih 'Pravila nagradnjača', svi sudionici suglasni su da se njihovi osobni podaci koriste u svrhu nagradnjača. Sudjelovanjem sudionici jamče da su ostavljeni podaci njihovi osobni podaci. Osobni podaci prikupljeni putem nagradnih igara čuvaju se u bazi sudionika tri mjeseca. U nagradnjačama nemaju pravo sudjelovati zaposlenici Hrvatskog Telekoma d.d. i članovi njihovih obitelji.

Detaljnije se o zaštiti osobnih podataka čitatelji tportala mogu informirati u Politici zaštite privatnosti korisnika HT-a, odnosno na poveznici: https://www.tportal.hr/politika-zastite-privatnosti

Za sve upite možete nam se obratiti na mail tportal@tportal.hr.