Obitelj i dom RAZNA NESLAGANJA

Zbog čega se parovi svađaju u krevetu?

  • Autor: tportal.hr
  • 26.4.2012 10:51:12
  • 26.4.2012 9:42:53

Prosječan par se u spavaćoj sobi posvađa 167 puta godišnje, a najčešći uzrok tomu je monopoliziranje kreveta

Iako je krevet parovima sinonim za ljubav i nježnost, zapravo je vrlo često i bojno polje. Točnije, čak 167 puta godišnje, kako otkriva britansko istraživanje, parovi se svađaju u krevetu. Zašto? Najčešći razlog je monopoliziranje kreveta, odnosno kad se jedan od partnera raširi i zauzme više od polovice kreveta, prenosi Daily Mail.

Drugi razlog za svađu u krevetu je hrkanje. Taj problem s godinama je sve gori jer ljudi što su stariji, sve jače i glasnije hrču. Taj je problem posebno izražen kod muškaraca. Jedan od deset parova kaže da ga živcira hrkanje partnera ili partnerice barem dva puta tjedno.

Kao treći uzrok svađe u krevetu ispitanici su naveli preveliku strastvenost partnera, a četvrti je razlog neraspoloženost za seks. Ostali razlozi su dopuštanje djeci da spavaju u krevetu s roditeljima, slučajno dodirivanje partnera hladnim nogama, različito vrijeme odlaska na spavanje, upaljeno svijetlo zbog čitanja te još mnogi drugi.

'Naše je istraživanje pokazalo koji su to točno razlozi zbog kojih se partneri svađaju u krevetu. Jasno je da je riječ o navikama koje zapravo nije teško riješiti, ako partneri imaju volje za to', izjavila je Claire Haigh iz lanca hotela Premier Inn koji stoji iza istraživanja. Inače, istraživanje je provedeno u sklopu britanskog nacionalnog tjedna problema s hrkanjem, a u njemu je sudjelovalo 2000 ispitanika.

189179 ,189435,188912,188183
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
ModaKomoda Pročitaj više
Horoskop
Horoskop Pročitaj više