tportal.hr

Zagreb
+15
Osijek
+15
Pula
+21
Rijeka
+21
Zadar
+21
Split
+22
Dubrovnik
+23

VIDEO EKSPERIMENT

Tko bi rekao da hrana zapravo ovako izgleda?

Autori internetske stranice Chow objavili su doista zanimljive video eksperimente pod nazivom 'Food Flash'

Datum objave:
25.4.2012 9:23

Zadnja izmjena:
25.4.2012 11:01

Gledajući ova tri videa sigurni smo da bi i zagriženi izbirljivci popustili pred snimkama inače izgledom ne baš tako privlačne cvjetače, a tu su i čišćenje ribe te kidanje kruha.

Naime, autori internetske stranice pohvalili su se doista sasvim posebnim kulinarskim videom, a u interesantnom videoeksperimentu nazvanom 'Food Flash' poigrali su se sa slow motionom te makro fotografijama hrane.

U prva tri videouratka koja su objavljena prikazana je dosad neprimijećena ljepota rezanja cvjetače, čišćenja ribe te kidanja kruha.

Rezanje cvjetače


Kako autori sami kažu, snimali su svakodnevne radnje koje se događaju u kuhinji i koje jednostavno prolaze neprimijećeno pa nam tako i promakne njihova nesvakidašnja ljepota. Stoga se udobno smjestite i uživajte u bajkovitim prizorima, i ne zaboravite upaliti zvučnike.

Kidanje kruha


Da čišćenje ribe i skidanje ljusaka ne mora biti tako loše iskustvo, sigurno će vas u to uvjeriti ovaj video koji prikazuje ljepšu stranu ne tako dragog posla.

Čišćenje ribe

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


modakomoda

Važno: Rubrike, Sex files, cura i frajer dana i crna kronika mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr