Obitelj i dom SVE O INTERIJERIMA I DIZAJNU

Bogatiji i moderniji časopis Dal Casa ponovno na kioscima

  • Autor: tportal.hr
  • 1.4.2009 17:58:33
  • 1.4.2009 15:33:51

Časopis se zove Dal Casa, mjesečnik je i sutra je u trafici. Nakon kraće pauze od dva mjeseca i promjena u uredništvu i dizajnu lista, na kioscima se ponovo nalazi časopis za arhitekturu, dizajn i nekretnine Dal Casa

Ovaj hrvatsko-engleski mjesečnik koji se bavi temama arhitekture, dizajna, nekretninama i trgovanjem nekretnina temeljito je redizajniran i sadržajno znatno obogaćen temama i vijestima iz kulture.

Osim tekstova i fotografija iz kulture, dizajna i arhitekture, u novom, 43. broju Dal Case mogu se pročitati članici na temu nove regulative o trgovini nekretninama, ali i pronaći iscrpne informacije o zakonskim odredbama za strance u kupovini nekretnina. Tema broja je ekološka gradnja, a turistička tema je otok Lastovo.Tu su i intervjui s glumcem Tarikom Filipovićem i modnim dizajnerom Teom Perićem, kao i tekst o zapuštenim hotelima na Jadranu  koji su značajni za hrvatsku povijest arhitekture. Pročitajte i povijest kultne stolice Egg chair i pogledajte dizajnerska i arhitektonska rješenja dvije atraktivne kuće u Los Angelesu i Tirolu.

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
ModaKomoda Pročitaj više
Horoskop
Horoskop Pročitaj više