Obitelj i dom KRAV MAGA

Ne propustite besplatne tehnike samoobrane 24. rujna

  • Autor: tportal.hr
  • 22.9.2011 12:13:10
  • 22.9.2011 10:50:03

Krav Maga Hrvatska zbog sve veće pojave nasilja u prometu i bliskom situacijama organizira Road rage, seminar samoobrane koji će se održati u subotu, 24. rujna u 11 sati ispred Arena centra u Zagrebu

Krav Maga Hrvatska dio je priznate organizacije izraelskog sustava samoobrane na svjetskoj razini Krav Maga Global. Osim u glavnom gradu Republike Hrvatske, centar Krav maga Zagreb ima podružnice u Osijeku, Zadru, Rijeci i Karlovcu. Krav maga moderna je vještina samoobrane koja obučava kako izbjeći, spriječiti i razriješiti svaku vrstu nasilja i napada, a njezin je tvorac Imi Lichtenfeld.

Na seminaru samoobrane Road rage koji će održati u subotu, 24. rujna u 11 sati ispred Arena centra u Zagrebu instruktori centra Krav maga Zagreb demonstrirat će tehnike i taktike samoobrane prilikom napada u osobnom vozilu i pokraj njega.

Događaj je otvoren za sve bez obzira na spol i predznanje, a posebno je namijenjen osobama poput profesionalnih vozača, autostopera te osobama kojima je automobil najčešće prijevozno sredstvo.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
ModaKomoda Pročitaj više
Horoskop
Horoskop Pročitaj više