Obitelj i dom KRENITE U NAPAD

Siječanj je najbolji mjesec za promaknuće na poslu!

  • Autor: tportal.hr
  • 27.1.2011 12:00:24
  • 27.1.2011 10:04:18

Želite li konačno dobiti promaknuće na poslu? Siječanj je pravo vrijeme za to, pokazuje najnovije istraživanje

Ako već neko vrijeme pripremate strategiju za promaknuće na poslu, sada je pravo vrijeme da poduzmete konkretne korake. Naime, najnovije istraživanje koje je provela društvena poslovna mreža LinkedIn pokazuje da je siječanj najbolji mjesec u godini kada je riječ o napredovanju na poslu. Ipak, pripazite ako radite u računovodstvu ili obrazovnoj ustanovi, jer je u tim sustavima najbolje vrijeme za napredovanje – ljeto!

U zanimljivom istraživanju sudjelovalo je više od 90 milijuna korisnika LinkedIna, a većina njih istaknula je upravo siječanj kao pravo vrijeme za napredovanje na poslu. Budući da je riječ o iznimno velikom uzorku ispitanika, stručnjaci smatraju da je to istraživanje iznjedrilo prilično relevantne podatke.

I stručnjaci smatraju da je siječanj zaista dobar mjesec s obzirom na to da je to vrijeme početka nove fiskalne godine u mnogim tvrtkama. Ipak, u nekim drugim tvrtkama fiskalna godina započinje u srpnju ili rujnu pa se zato i ljeto navodi kao vrijeme koje je dobro iskoristiti za promaknuće.

Ako, dakle, razmišljate o promaknuću i imate sreće da radite u tvrtki koju kriza ili neki drugi čimbenici nisu bacili na koljena, pred vama je još nekoliko siječanjskih dana koje možete iskoristiti za napredovanje na poslu. Sretno!
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
ModaKomoda Pročitaj više
Horoskop
Horoskop Pročitaj više