Moda i ljepota POGLEDAJTE OSTALE

Mini bikini najbolje nose Rozga i Pokos

  • Autor: R. M.
  • 4.8.2010 7:32:03
  • 4.8.2010 7:30:00

Da su bikiniji vječni i da ne gube na popularnosti, pokazale su i naše domaće zvijezde koje su se i ove sezone odlučile za njih

Trokutići i gaćice najmanje će naškoditi preplanuloj boji i ostaviti minimalne bijele tragove. Žene ih vole upravo zbog toga, no još su privlačniji zbog 'čedne izazovnosti'. Majušne krpice prekrivaju dovoljno kože da sakriju sve, ali su istovremeno i dovoljno male da raspaljuju maštu. Zbog svoje veličine, doduše, zahtijevaju zategnuto vitko tijelo ili barem određenu količinu samopouzdanja, a Severini, Ivi Majoli, Sonji Kovač, Antoniji Blaće i Viktoriji Rađi ni jednog ni drugog ne nedostaje.

Severina je za ovu sezonu odabrala mornarski uzorak, Antonija Blaće cvjetni, a Sonja Kovač zebrasti. Iva Majoli, Stefany Hohnjec i Branka Bebić više vole jednobojne bikinije, baš kao i Viktorija Rađa koja je svoj bikini sastavila od dva različita, crvenog i zelenog. Vlatka Pokos i Simonica, kao prave morske sirene, za plažu su nabavile šarene bikinije metalik sjaja. Ove sezone najviše od svih iznenadila je pak voditeljica Mirna Berend koja se na plaži pojavila u bikiniju u varijanti s tangicama.

Kako bikiniju pristaju našim zvijezdama, pogledajte u fotogaleriji.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
ModaKomoda Pročitaj više
Horoskop
Horoskop Pročitaj više