ZAVODLJIV STAJLING

Zvijezde prepoznale snagu haljina u boji pudera

10.05.2010 u 13:39

Bionic
Reading

Crveni tepisi Hollywooda već su neko vrijeme preplavljeni haljinama u boji pudera, koje intrigiraju stapanjem s bojom kože. Ponekad se valja zagledati izbliza i otkriti koji je dio ženskih čari uopće prekriven. Taj trend, koji zahtijeva savršeno tijelo, slijede i naše poznate ljepotice

Angelina Jolie, Drew Barrymore, Diane Kruger, Beyonce, Nicole Kidman, Kylie Minogue, Demi Moore, samo su neke od najvećih holivudskih diva koje su u posljednjih godinu dana ponosno nosile haljine u boji pudera. Za sve fensi prilike, naravno, a najčešće za crveni tepih.

U tom su ih trendu slijedile i naše slavne ljepotice, pa smo se u puderastim tonovima, i to prilično smjelih kreacija, mogli diviti Lani Jurčević, Anđi Marić, Jeleni Veljači.

Kylie je prije nepunih mjesec dana na humanitarnoj gala večeri nosila zanimljivu intrigantnu haljinicu toliko prozirnu u gornjem dijelu, da se činilo kao da joj čednost pokrivaju samo kristalići gusto posuti po tijelu. Tek koji tjedan kasnije, u sličnom se izdanju pojavila i naša Lana Jurčević, koja je na party došla u kreaciji Elfsa

Trend su, osim domaćeg dizajnerskog dvojca Elfs, usvojili i drugi kreatori, a osobito Matija Vuica u čijoj su prošloj kolekciji dominirale upravo glamurozne duge haljine u boji pudera, posute svjetlucavim detaljima.