Moda i ljepota PRIJATELJI ŽIVOTINJA PROGLASILI:

Modni Mačak prvi na listi najokrutnijih

  • Autor: tportal.hr
  • 9.3.2010 13:20:04
  • 9.3.2010 12:03:23

Zbog svoje velike ljubavi prema krznu koju nimalo ne skriva, Marko Grubnić, poznat i kao Modni Mačak, našao se na samom vrhu liste najokrutnijih domaćih celebrityja koju su sastavili Prijatelji životinja

Po uzoru na slične liste kakve PETA sastavlja na svjetskoj razini, i Prijatelji životinja sastavili su listu celebrityja s domaće scene koji svojim odijevanjem pokazuju ekološku neosviještenost i nedostatak suosjećanja prema lisicama, zečevima, nerčevima, činčilama, psima, mačkama i ostalim životinjama uzgojenima, ulovljenima, mučenima i ubijenima zbog mode i glamura.

Na prvom mjestu liste najokrutnije odjevenih našao se Marko Grubnić alias Modni Mačak. Modni, ili bolje rečeno Okrutni Mačak, koristi svaku prigodu da promovira životinjsko krzno, istodobno ističući tobožnju ljubav prema životinjama, ističu zgroženi Prijatelji životinja. U nošenju oderanih životinja u stopu ga slijede Vlatka Pokos i Mia Begović, a cjelokupna lista najgore odjevenih izgleda ovako:


1. Marko Grubnić
2. Vlatka Pokos
3. Mia Begović
4. Maja Lena Lopatny
5. Sandra Bagarić
6. Martina Tomčić
7. Alka Vuica
8. Jelena Perčin Babić
9. Iva Balaban
10. Dijana Čuljak ŠelebajNa web stranici www.prijatelji-zivotinja.hr uz ovdje objavljenu listu najokrutnije odjevenih prikupljaju se prijedlozi i za nove kandidate. Pridružite se i osudite okrutnost.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
ModaKomoda Pročitaj više
Horoskop
Horoskop Pročitaj više