STAJLING ZA PET

Penelope Cruz zavodila odvažnim dekolteom

06.02.2017 u 10:52

Bionic
Reading

Španjolska glumica Penelope Cruz svojom je zadivljujućom ljepotom ostavila sve bez daha na dodjeli nagrada Goya Cinema Awards u Madridu

Muza Pedra Almodovara u izazovnoj crnoj haljini s dubokim dekolteom i prorezom  bila je zvijezda crvenog tepiha. U smjeloj crnoj toaleti Atelier Versace, rađenoj samo za nju, lijepa Španjolka mnoge je podsjetila na dive zlatnog doba Hollywooda, Haljina krojena iz dva dijela nježno je obavila Penelopino tijelo i naglasila njezine adute: izazovan dekolte i savršeno oblikovane noge.

  • +7
Penelope Cruz Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Uz ovakvu upečatljivu kreaciju, supruga Javiera Bardema i majka dvoje djece, svela je modne dodatke na minimum odlučivši se za jednostavne sandale s remečićem, dijamantne naušnice i efektan ruž u boji maline. Ova Španjolka koja izgleda barem 10 godina mlađe, ne izgladnjuje se niti pretjeruje s tjelovježbom. U jednom je ranijem intervjuu otkrila kako vitku liniju duguje baletu, a svoju prehranu bazira na zdravoj prehrani uz puno voća i povrća. Puno pozornosti posvećuje njezi kose koju njeguje na tradicionalni mediteranski način. Svaka dva tjedna na kosu stavlja masku od maslinovog ulja koju drži nekoliko sati. Glumica inzistira i na perikama ukoliko zbog uloge treba promijeniti boju kosu kako je ne bi uništila agresivnim tretmanima.

Prekrasna glumica, složili su sve, izgledala je čarobno na ovom događaju, premda nije bila u društvu svog supruga s kojim je u braku od 2010. godine. Inače, ovaj španjolski glumački par vidjet ćemo ove godine skupa i u filmu 'Escobar' koji će režiarti Fernando León de Aranoa. Film govori o vezi zloglasnog narko bosa Pabla Escobara kojeg će utjeloviti Javier i kolumbijske novinarke Virginije Vallejo koju će glumiti Penelope. To će biti 10. zajedničko pojavljivanje na filmu ovog slavnog španjolskog glumačkog para, a film će se, kako je najavljeno, u kinima pojaviti ove godine.