NAJTRAŽENIJA FRIZURA

Brinete i plavuše su out, svi žele biti bronde

20.01.2017 u 13:55

Bionic
Reading

Brinete i plavuše upravo su postale out, jer novi trend u bojanju kose preplavio je društvene mreže i postao najtraženija boja u salonima, a riječ o trendu hibridnog naziva - bronde. Ni smeđa, ni plava, ova će boja kose, ako je vjerovati beauty stručnjacima, postati apsolutni hit u 2017. godini

Ne u potpunosti plava, ali niti smeđa kosa, baš poput one kakvu trenutno nosi manekenka Gigi Hadid, postat će najželjenija frizura u 2017. godini. Ovaj beauty trend zapravo je klasična balayage tehnika izrade pramenova i ne bi bio nikakva novost da nije dobio ime 'bronde'. Najlakše rečeno, vidite li djevojku koja ima smeđe i plave pramenove, te joj ne možete točno odrediti boju kose, ona je bronde djevojka.

Ova će boja biti toliko popularna u 2017. godini da bi vrlo lako mogla zasjeniti plavuše na ulicama, a ako je suditi prema fotografijama na društvenim mrežama, bronde je jedan od najbrže rastućih beauty trendova koji će još dugo biti 'must have'.

Svoju popularnost bronde može zahvaliti lijepoj Gigi Hadid koja je nedavno proglašena modelom godine. Manekenka je oduvijek bila vjerna plavuša, no nedavno se odlučila na promjenu i potamnila svoju platinasto plavu kosu. Idealan za tmurne zimske dane, bronde je doživio nevjerojatan bum i postao glavna želja u frizerskim salonima.

S obzirom da su mnoge žene neodlučne kada je u pitanju promjena boje iz smeđe u plavu i obrnuto, bronde predstavlja savršen omjer jedne i druge boje, davajući kosi živost, svježinu i prirodan izgled.

Ono što sve više žena privlači da isprobaju bronde jest mogućnost nijansiranja pramenova, ovisno o tonalitetu kože. Pepeljasti, medeni ili platinasto plavi pramenovi, svi do jednog odlično se uklapaju sa smeđom podlogom, a ako već niste, onda je sada pravi trenutak da postanete bronde djevojka.

'Odaberete li odgovarajuću bronde nijansu, na pravilan način ćete istaknuti oči i kožu, te ćete dodati dimenziju i pokret vašoj kosi. Imate li topliji tonalitet kože, najbolje će vam odgovarati zlatni, jantarni i medeni pramenovi, dok oni sa svjetlijim tonalitetom kože mogu isprobati neutralnije ili neobične nijanse', rekla je za Instyle Allison Rappel, stručnjakinja za bojanje kose u poznatom New Yorškom frizerskom salonu.

Bronde najbolje pristaje djevojkama s prirodnom smeđom ili svijetlo smeđom kosom, ali upustite li se u prave ruke, može se izvesti i kod onih s tamno smeđom ili crnom kosom.

Još jedan razlog zbog kojeg ćete, umjesto klasične plave, radije odabrati bronde je taj što bronde zahtjeva minimalno održavanje svakih nekoliko mjeseci. Planirate li isprobati bronde, zatražite od svog frizera nešto delikatnije i razmaknute pramenove pri vrhu tjemena kako bi povratak u salon mogli odgoditi od tri do pet mjeseci.

Nemate li sijede, bronde bi se u pravilu trebao obnavljati tri puta godišnje, a svakih šest do osam tjedana možete obnoviti sjaj kose prozirnim premazom, te obavezno koristite šampone i regeneratore za njegu obojene kose.

http://www.tportal.hr/lifestyle/moda/426214/Ova-boja-kose-i-dalje-je-veliki-hit-a-itekako-se-isplati.html
Novi trend u bojanju kose Autor: Youtube: Loreal