ZIMSKA MODA

Kakve kapute i bunde vole slavne Hrvatice

08.12.2016 u 10:09

  • +5

Poznate Hrvatice u trendi kaputima

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Bionic
Reading

Zima je pokazala zube, ali poznatim Hrvaticama uopće nije hladno i kao da su jedva čekale pokazati trendi kapute kojima upotpunjavaju zimske outfite

Ako tek planirate nadopuniti zimsku garderobu jednim dobrim kaputom, a uskoro će i sezona sniženja, možda pronađete inspiraciju u stajlinzima poznatih dama s domaće društvene scene.

Advent je u punom jeku i grad je prepun događanja pa je manekenka Iris Androšević Pinjuh posljednjih dana izašla dva puta. Za večernje izlaske pokazala je dva različita kaputa, jedan s upečatljivim kockastim uzorkom, drugi u nježnijoj pink boji. Kao manekenka Iris zasigurno prati sve trendove i vjerojatno zna da je Lyst zabilježio čak 810 posto veću pretragu za krpicama u ružičastoj.

Čarobno okićenom Zagrebu nisu odoljele ni Severina ili Jadranka Sloković koje su se centrom metropole prošetale u crnim kaputima.

Dok je Severina iz svoje zavidne kolekcije ovaj puta bila u sjajnom crnom kaputu, odvjetnica Jadranka Sloković još se jednom istaknula u trendi military kaputu s dvorednim kopčanjem. Ovaj model suvereno vlada među kaputima i slične komade možete pronaći u svim lancima urbane mode.

Među trendi modelima ove su zime i kraći modeli, posebno oni koji imaju mornarski štih, a jedan takav kaputić za sebe je odabrala Sonja Kovač.

Mornarski kaput upotpunila je kapom i trapericama srednje duljine neobrađenih rubova, ali ovakvi upečatljivi modeli mogu se nositi u bilo kojoj drugoj kombinaciji.