IT KOMAD

Za ovom suknjom slavne Hrvatice luduju mjesecima

06.12.2016 u 12:35

Bionic
Reading

Tražite li suknju koja će biti upečatljiva, trendi i nosiva za razne prigode, odaberite plisirani kroj u metalik nijansi

Plisirane suknje u sjajnim nijansama u kratkom roku osvojile su sve generacije žena, a nakon što su poznate Hrvatice poput Jelene Rozge, Doris Pinčić ili Lane Klingor Mihić u svoju garderobu uvrstile modele takvih suknji iz Zare, pokazalo se da im slavne dame ne mogu odoljeti ni u hladnijim danima.

Rock kombinacijom s metalik plisiranom suknjom nedavno se tako pohvalila glumica Bojana Gregorić Vejzović.

'Kao cool sam ovak' na nula stupnjeva, griju me detalji', napisala je Bojana uz fotografiju na svom profilu na Instagramu, a suknju je uparila s čizmama, kožnom jaknom i torbicom – sve ukrašeno zakovicama.


Uz rokersko izdanje, sjajna suknja jako se lijepo može uklopiti za kakva prigodna događanja, a upravo su to iskoristile glumica Ivana Roščić i voditeljica Barbara Kolar.

Kazališna, televizijska i filmska glumica Ivana Roščić upečatljivu je suknju iskoristila za premijeru predstave 'Priče iz Bečke šume' u kazalištu Gavella. Metalik plisirani model kombinirala je s čizmama i crnom košuljom. Za proslavu magazina Gloria Glam u Hrvatskom narodnom kazalištu sličnu modnu kombinaciju odabrala je voditeljica Barbara Kolar. Umjesto košulje, Barbara je suknji dodala sako s bijelim detaljima i raspustila dugu plavu kosu.

Suknje sa sjajem plisiranog kroja idealne su za nadolazeće blagdanske partyje i uz prave detalje dovoljno su glamurozne za bilo koji domjenak, čak i doček Nove godine. Možete ih kupiti povoljno u trgovinama lanaca ulične mode, a poslije nositi u svakodnevnim chic kombinacijama. Također, sniženja samo što nisu počela pa bi to bila investicija koja se isplati.

Bye bye summer, hello autumn ??????????☂?? @studiobm vrijeme je da zagasimo boju ?????? #jesenstizedunjomoja

Fotografiju objavljuje Doris Pinčić Rogoznica (@dorispincicrogoznica_doda)