STATEMENT KOMAD

Slavne Hrvatice osvojila suknja od 350 kuna

30.08.2016 u 11:58

Bionic
Reading

Španjolski high street brend Zara poznat je po trendi i povoljnim krpicama, a svake sezone izdvoji se nekoliko modela kojima je teško odoljeti. Ove jeseni očekujte da će se djevojke šetati u pravom statement komadu iz Zare – plisiranoj metalik suknji

Kada se pojedini komad ili cipele iz Zare počnu vrtoglavo vrtjeti na društvenim mrežama, to znači da će se vrlo brzo rasprodati, a to bi mogao biti slučaj i s ovom upečatljivom suknjom.

Naše poznate Hrvatice, poput Jelene Rozge i Lane Klingor Mihić, već su spremile u svoj ormar po jedan primjerak razigrane plisirane metalik srebrne suknje.

#tbt but it's today. ??

Fotografiju objavljuje Lana Klingor Mihić ???????? (@lanatheklingor)


Jelena Rozga stavila je metalik suknju na koncertu Olivera Dragojevića i Gibbonija u prvi plan, a sve ostale krpice bile su u crnom tonu. Uz zaručnika Stjepana Hausera pjevačica je blistala, a seksi look istaknula je uskim topom, štiklama i trendi choker ogrlicom.

Lana Klingor odabrala je sasvim suprotan, ali jednako lijep styling s bijelom majicom, a to je komad koji baš nikada neće izaći iz mode.


Plisirane suknje u sjajnom ruhu apsolutni su hit za ovu jesen, a osim metalik izdanja, na izbor imate druge blistave modele ili slojevite krojeve koji su prekriveni tilom u šljokicama.

Today's Outfit#adidas#adidassuperstar#fashionblogger#fashion#zara#zaraskirt

Fotografiju objavljuje BLONDWALK (@gittabanko)


Djevojke su pak već počele objavljivati fotografije sa stylinzima u hit suknji i očekivano su je kombinirale uz različite modne komade, pa čak i tenisice.

Matching the wall #camouflage #silveronsilver #corigatedmetal #zaraskirt #shiny

Fotografiju objavljuje Miriam D (@miridizzle_)