MODNE BLIZANKE

Branka Krstulović kao Melania Trump: ista frizura i haljina

06.12.2016 u 09:11

  • +28

Svečana proslava 10. godišnjice magazina Gloria Glam

Izvor: Cropix / Autor: Ronald Gorsic / CROPIX

Bionic
Reading

Glamurozna proslava desete obljetnice Glorije Glam okupila je mnogobrojna poznata lica u Hrvatskom narodnom kazalištu, a bivša Miss Hrvatske Branka Krstulović stigla je u haljini srpske dizajnerice Roksande Ilinčić i podsjetila na nedavni stajling Melanije Trump

Melania Trump poznata je kao ljubiteljica skupocjenih krpica i njeguje damski look, a njezina bijela haljina srpske dizajnerice Roksande Ilinčić bila je itekako zapažena na Nacionalnoj konvenciji republikanaca tijekom američkih predsjedničkim izbora.

Gotovo istu kreaciju srpske dizajnerice sa stalnom adresom u Londonu, ali u crnoj boji, odabrala je i Branka Krstulović za proslavu desete obljetnice magazina Gloria Glam. Nekadašnja misica plijenila je pažnju u haljini koja ima otkačene zvonolike predimenzionirane rukave, a osim što je odabrala kreaciju kakvu je nosila američka prva dama, na nju čak podsjeća i frizurom.


Elegantni večernji stajling za dolazak u HNK Branka je složila od haljine koju je nosila na cipele jednog od trenutačno najpoznatijeg dizajnera cipela – Gianvita Rossija. Štikle s otvorenim prstima i neobičnim oblikom u slovo V opravdano nose naziv Vamp, a lijepa supruga poduzetnika Hrvoja Krstulovića i vlasnika kina Cinestar sve je zaokružila elegantnom večernjom torbicom.

I dok je uvijek besprijekorno dotjerana Branka odabrala Rossijeve cipele, Melania Trump u srpnju je bijelu haljinu obogatila modelom Christiana Louboutina u nude nijansi i s ubojito visokim potpeticama od 12 centimetara. Poput modnih blizanki u crno-bijeloj kombinaciji obje izgledaju jako slično, posebno što Branka ima i frizuru poput Melanije.