OTKAČENO SA STILOM

Samo ona može ludo dobro izgledati u ovoj kombinaciji

30.11.2016 u 09:51

Sarah Jessica Parker

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Glumica i dizajnerica Sarah Jessica Parker ovih je dana odlučna u promociji svojih kreacija, a svakim izlaskom podsjeća na lik Carrie Bradshaw koji je uspješno utjelovila u seriji 'Seks i grad'

Dobro raspoložena Sarah Jessica Parker dotjerana je do zadnjeg detalja bez obzira na to ide li u šoping ili odrađuje kakvu poslovnu obavezu. Lepršave haljine u posljednje su vrijeme postale njezin zaštitni znak, baš kao i upečatljive hulahopke koje joj zapravo služe kao it detalj uz bajkovite cipele iz vlastite kolekcije.

Uz outfit s trendi hlačama koje su imale crte sa strane, zgodna se glumica ne skida iz haljina, hulahopki i cipela iz svoje kolekcije JSP. Povratak hulahupki u jarkim bojama, sjajnih ukrasa i raznih motiva ove sezone pokazale su modne kuće poput Balenciage, Céline i Valentina, a čini se da je to modni detalj krojen po mjeri Sarah Jessica Parker.


Nakon sjajnih cipela s velikom mašnom u Pepeljuginu stilu i crvenih satenskih sandala, na red je došao model s otvorenim prstima u plavoj boji, a slavna ga je glumica istaknula mrežastim čarapama.

If traffic allows, I'm moments away. See you soon @bloomingdales Soho @sjpcollection shoppers. X, Sj

Videozapis objavljuje SJP (@sarahjessicaparker)


Stajling je zaokružila šarenim ogrtačem s cvjetnim printom i svemu tome dodala slojeve nakita. Ukratko, glumica je izgledala baš poput Carrie prije izlaska sa svojim prijateljicama, spremna privući pažnju i dobro se provesti.

Znajući koliko voli modu, nitko se u Hollywoodu nije previše iznenadio kada je Parker počela dizajnirati cipele, a nedavno je pokazala kako zamišlja jedan od najvažnijih modnih predmeta - malu crnu haljinu.