ZVIJEZDA UTAKMICE

Skupocjeni kaput kojem ni Julia Roberts ne može odoljeti

28.11.2016 u 09:43

Julia Roberts

Izvor: Profimedia / Autor: Tportal.hr/Mihaela Maras

Bionic
Reading

Holivudska miljenica Julia Roberts odlučila je zamijeniti crveni tepih nogometnim terenom i pojaviti se na britanskom stadionu Old Traffordu u elegantnom crnom izdanju

Ako nije uzvanica nekog glamuroznog događanja, Juliju Roberts rijetko se može vidjeti u javnosti. U rijetkim ali vrijednim javnim pojavljivanjima ova 49-godišnja miljenica Hollywooda uspijeva se posebno istaknuti, pa čak i kad se nalazi na nogometnom terenu.

Slavna glumica u društvu supruga Dannyja Modera i troje djece, koji su veliki fanovi kluba Manchester Uniteda, tako je sve iznenadila pojavom na utakmici 'crvenih vragova' nakon koje se našla na travnjaku Old Trafforda.

Vidno raspoložena Julia u društvu djece i Coleen Rooney, supruge nogometaša Waynea Rooneyja, za događanje kao što je nogometna utakmice Manchester Uniteda i West Hama odabrala je casual crnu kombinaciju upotpunjenu skupocjenim kaputom od specifičnog krzna. Riječ je o krznu mladih janjaca iz ruske pokrajine Astrahan i obično se radi o crnoj, sivoj ili smeđoj koži i runu.

???? Julia on the stadium #OldTrafford before the game #ManchesterUnited - #juliaroberts

Fotografiju objavljuje Julia Roberts (@juliaroberrts)

Ispod skupocjenog kaputa nosila je prugastu majicu koju je kombinirala s crnim skinny trapericama i neizostavnim gležnjačama od sjajne kože. Od modnih dodataka odabrala je samo naočale za vid debelih crnih okvira, zaokruživši tako elegantnu zimsku kombinaciju.

Gotovo identičan kaput koji je nosila Julia nedavno je nosila i pjevačka zvijezda John Legend pojavivši se u modno usklađenom izdanju sa suprugom i modelom Chrissy Teigen.