NOSI SE ROZO

Hit boja koja će osvježiti najtmurnije kombinacije

24.10.2016 u 10:51

  • +20

Trendi roze krpice

Izvor: Promo fotografije / Autor: Tportal.hr/Mihaela Maras

Bionic
Reading

Ako ove sezone planirate napraviti odmak od standardnog modnog sivila, nećete pogriješiti ako se odlučite za komade u znaku romantičnih, ružičastih nijansi koje modnu vladavinu nastavljaju i u hladnijim mjesecima

Da je roza boja itekako poželjna u hladnijim danima, potvrđuju brojne slavne ljepotice koje pažljivo osmišljene kombinacije vole začiniti nekim rozim komadom ili dopustiti da roza prevladava cjelokupnim stajlingom.


Ako se ove jeseni ne vidite u rozom od glave do pete, nećete pogriješiti ako se odlučite za jedan ali vrijedan odjevni komad ili modni dodatak iz neodoljivog ružičastog spektra. Uz standardno modno sivilo koje prevladava u hladnijim danima, rozi komadi posebno će se istaknuti, kao i cjelokupna kombinacija.

Od svih nijansi ove ženstvene boje, ove sezone posebno se izdvaja puderasto roza nijansa koja uglavnom krasi komade poput šik vunenih kaputa i gusto pletenih vesti. Ova nijansa roze već je osvojila pažnju utjecajnih modnih blogerica, a često je nose uz komade neutralnih boja poput crne ili sive. 

#streetfashion #fashion #streetstyle #chloe #bag #pinkstyle #metaldetails

A photo posted by Fashionista's Page (@fashionistaspage_insta) on

Da je baršun veliki hit sezone, već je dobro poznata činjenica, a modnu win-win situaciju ostvarit ćete odabirom nekog baršunastog komada u rozoj boji poput stajliš gležnjača.

???? #crushedvelvet #rosegold #boots #pinkvelvet

A photo posted by Nicole??✨ (@nicolexlogan) on