DOBITNA FORMULA

Modna ikona stila blista u trendovskoj Zarinoj krpici

14.10.2016 u 09:47

Olivia Palermo

Izvor: Profimedia / Autor: Tportal.hr/Mihaela Maras

Bionic
Reading

Da obožava nositi skupocjene i cjenovno pristupačne krpice, stilistica Olivia Palermo ponovno je dokazala najnovijom kombinacijom u New Yorku

Nakon prisustvovanja na Tjednima mode na kojima je revije i ulice modnih prijestolnica očarala u nizu pomno složenih kombinacija, modna ikona Olivia Palermo vratila se u rodni New York u kojem je uočena u outfitu kojim je dokazala ljubav prema cjenovno pristupačnim krpicama.

Armanijevu debelu crnu vestu u kombinaciji s kožnim hlačama J Brand i ljubičastom torbicom brenda Max &Co. naglasila je Zarinim balonerom nalik ogrtaču u neodoljivoj nijansi potter clay koja slovi za hit boju jeseni.

Da je uistinu riječ o hit boji sezone, modna ikona stila do sada je dokazala mnogim krpicama u jesenskoj hit smeđoj boji, nijansiterakote


Najnoviju kombinaciju zaokružila je bezvremenskim gležnjačama od brušene kože s visokom petom u print izdanju. Ova kraljica stila tako je još jednom dokazala da u povoljnoj krpici u kombinaciji s dizajnerskim komadima jednostavno ne može pogriješiti.